Podnikatelský plán "Otevření rybí restaurace"

Název práce: Podnikatelský plán "Otevření rybí restaurace"
Autor(ka) práce: Hájková, Veronika
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Fuchs, Jan
Oponenti práce: Cimler, Petr
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Cílem této práce je zhotovení podnikatelského plánu pro otevření rybí restaurace a zjištění, jestli tato restaurace bude konkurenceschopná v českém prostředí a jestli bude generovat zisk.
Klíčová slova: konkurenceschopnost; provoz restaurace; podnikatelský plán; jídlo jako životní styl
Název práce: Business plan "Opening ot the fish restaurant"
Autor(ka) práce: Hájková, Veronika
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Fuchs, Jan
Oponenti práce: Cimler, Petr
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The aim of this work is to create a business plan for opening a fish restaurant and to find out whether this restaurant will be competitive in the Czech environment and whether it will generate profit.
Klíčová slova: Food as a lifestyle; Competitiveness; Operation of the restaurant; Business plan

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Manažer obchodu
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra obchodního podnikání a komerčních komunikací

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 29. 9. 2016
Datum podání práce: 28. 4. 2017
Datum obhajoby: 8. 6. 2017
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/58907/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: