Podnikatelský záměr studentské restaurace/baru JUMPER

Název práce: Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru Jumper
Autor(ka) práce: Pitoňáková, Anna
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Boukal, Petr
Oponenti práce: Krause, Josef
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Mojou témou bakalárskej práce je Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru, ktorú by som chcela otvoriť v mojom rodnom meste Poprad. Cieľom tejto bakalárskej práce bude vytvorenie podnikateľského plánu, na základe ktorého zhodnotím či je reálne otvoriť takúto reštauráciu v mojom vybranom mieste. Moja práca sa bude deliť na dve časti. V prvej časti sa zameriam na teóriu podnikania a podnikateľského plánu. V druhej časti, priblížim ako si predstavujem reštauráciu, ktorú by som si chcela otvoriť. Potom popíšem ekonomické a konkurenčné prostredie, vypracujem SWOT analýzu a podnikateľský plán mojej reštaurácie.
Klíčová slova: reštaurácia; podnik; podnikateľský zámer
Název práce: Podnikatelský záměr studentské restaurace/baru JUMPER
Autor(ka) práce: Pitoňáková, Anna
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Boukal, Petr
Oponenti práce: Krause, Josef
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
Mým tématem bakalářské práce je Podnikatelský záměr studentské restaurace / baru, kterou bych chtěla otevřít v mém rodném městě Poprad. Cílem této práce bude vytvoření podnikatelského plánu, na jehož základě zhodnotím zda je reálné otevřít takovou restauraci v mém vybraném místě.Moje práce se bude dělit na dvě části. V první části se zaměřím na teorii podnikání a podnikatelského plánu. Ve druhé části, přiblížím jak si představuji restauraci, kterou bych si chtěla otevřít. Pak popíši ekonomické a konkurenční prostředí, vypracuji SWOT analýzu a podnikatelský plán mé restaurace.
Klíčová slova: podnikatelský záměr; podnik; restaurace
Název práce: Business plan for the student restaurant / bar JUMPER
Autor(ka) práce: Pitoňáková, Anna
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Boukal, Petr
Oponenti práce: Krause, Josef
Jazyk práce: Slovensky
Abstrakt:
My title of bachelor´s thesis is the business plan for the student restaurant/bar, which I would like to open in my home town Poprad. The aim of this thesis is creating a business plan, based on which I will analyze if it is realistic to open a restaurant in my chosen place.My work will be divided into two separate parts. The first part will focus on the theory of entrepreneurship and business plan. In the second part, I will describe how I imagine the restaurant and bar I want to open. Then I will describe the economic and competitive environment, SWOT analysis and business plan of my restaurant.
Klíčová slova: restaurant; enterpreneurship; business plan

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra strategie

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 17. 10. 2016
Datum podání práce: 20. 9. 2017
Datum obhajoby: 12. 10. 2017
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/59255/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: