Podnikatelský záměr studentské restaurace/baru JUMPER
Název práce: | Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru Jumper |
---|---|
Autor(ka) práce: | Pitoňáková, Anna |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Boukal, Petr |
Oponenti práce: | Krause, Josef |
Jazyk práce: | Slovensky |
Abstrakt: | Mojou témou bakalárskej práce je Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru, ktorú by som chcela otvoriť v mojom rodnom meste Poprad. Cieľom tejto bakalárskej práce bude vytvorenie podnikateľského plánu, na základe ktorého zhodnotím či je reálne otvoriť takúto reštauráciu v mojom vybranom mieste. Moja práca sa bude deliť na dve časti. V prvej časti sa zameriam na teóriu podnikania a podnikateľského plánu. V druhej časti, priblížim ako si predstavujem reštauráciu, ktorú by som si chcela otvoriť. Potom popíšem ekonomické a konkurenčné prostredie, vypracujem SWOT analýzu a podnikateľský plán mojej reštaurácie. |
Klíčová slova: | reštaurácia; podnik; podnikateľský zámer |
Název práce: | Podnikatelský záměr studentské restaurace/baru JUMPER |
---|---|
Autor(ka) práce: | Pitoňáková, Anna |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Boukal, Petr |
Oponenti práce: | Krause, Josef |
Jazyk práce: | Slovensky |
Abstrakt: | Mým tématem bakalářské práce je Podnikatelský záměr studentské restaurace / baru, kterou bych chtěla otevřít v mém rodném městě Poprad. Cílem této práce bude vytvoření podnikatelského plánu, na jehož základě zhodnotím zda je reálné otevřít takovou restauraci v mém vybraném místě.Moje práce se bude dělit na dvě části. V první části se zaměřím na teorii podnikání a podnikatelského plánu. Ve druhé části, přiblížím jak si představuji restauraci, kterou bych si chtěla otevřít. Pak popíši ekonomické a konkurenční prostředí, vypracuji SWOT analýzu a podnikatelský plán mé restaurace. |
Klíčová slova: | podnikatelský záměr; podnik; restaurace |
Název práce: | Business plan for the student restaurant / bar JUMPER |
---|---|
Autor(ka) práce: | Pitoňáková, Anna |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Boukal, Petr |
Oponenti práce: | Krause, Josef |
Jazyk práce: | Slovensky |
Abstrakt: | My title of bachelor´s thesis is the business plan for the student restaurant/bar, which I would like to open in my home town Poprad. The aim of this thesis is creating a business plan, based on which I will analyze if it is realistic to open a restaurant in my chosen place.My work will be divided into two separate parts. The first part will focus on the theory of entrepreneurship and business plan. In the second part, I will describe how I imagine the restaurant and bar I want to open. Then I will describe the economic and competitive environment, SWOT analysis and business plan of my restaurant. |
Klíčová slova: | restaurant; enterpreneurship; business plan |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra strategie |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 17. 10. 2016 |
---|---|
Datum podání práce: | 20. 9. 2017 |
Datum obhajoby: | 12. 10. 2017 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/59255/podrobnosti |