Podnikatelský plán
Název práce: | Podnikatelský plán |
---|---|
Autor(ka) práce: | Celerinová, Eva |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Krause, Josef |
Oponenti práce: | Kubíčková, Klára |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení kavárny, která se specializuje na výrobu ovesných kaší. Sestavení podnikatelského plánu by mělo ukázat proveditelnost a reálnost podnikatelského záměru. Tato práce se skládá z teoretické části, která se věnuje popisu sestavení podnikatelského plánu a popisu jednotlivých částí plánu. Praktická část je pak už samotným vypracováním podnikatelského plánu pro podnik „one more cup“, které je odvozeno od teoretické části. V praktické části je rozebráno okolí podniku, popis marketingová strategie a provozních činností podniku, vymezení rizik podnikání a projektový plán, a nakonec finanční plán s předpokladem vývoje hospodaření podniku v prvních 5 letech. |
Klíčová slova: | podnikání; podnik; kavárna; káva; podnikatelský plán; ovesná kaše; ovesné vločky; zdravé stravování; zdravý životní styl |
Název práce: | Business plan |
---|---|
Autor(ka) práce: | Celerinová, Eva |
Typ práce: | Bachelor thesis |
Vedoucí práce: | Krause, Josef |
Oponenti práce: | Kubíčková, Klára |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | The aim of the thesis is to create a business plan for a newly established cafe that produces its own porridges as elaboration of the business plan should prove the feasibility of the business idea. The thesis consists of theoretical part that describes both business plan creation and its individual parts. In relation to the theoretical part, the second practical part of the thesis strives to create a specific business plan for a cafe called "one more cup". This part also covers an analysis of the environment surrounding the business, a description of the marketing strategy, description of the operation of the business, business risks identification, project roadmap and also financial plan including economy projection of the cafe in the first 5 years of the business. |
Klíčová slova: | business; cafe; coffee; business plan; oatmeal; healthy eating; healthy lifestyle |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra strategie |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 22. 9. 2016 |
---|---|
Datum podání práce: | 16. 9. 2018 |
Datum obhajoby: | 24. 10. 2018 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/58673/podrobnosti |