Strategická analýza společnosti LI-WU

Název práce: Strategická analýza společnosti LI-WU
Autor(ka) práce: Do, Truong Vinh
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Boukal, Petr
Oponenti práce: Krause, Josef
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Porovnání dvou rozdílných pozic. V této bakalářské práci se pomocí vybraných metod strategické analýzy zjistí faktory působící na podnik jako takový. Tento krok je nutný předpoklad pro určení rozdílných faktorů. Ty budou následně prozkoumány a porovnány. V závěru práce se tyto informace využijí pro formulování doporučení. Tato bakalářská práce obsahuje dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou podrobně popsané vybrané metody strategické analýzy. Praktická část práce je aplikací těchto vybraných metod na společnost LI-WU. Tyto metody se skládají z analýzy PESTLE, analýzy odvětví, Porterova modelu pěti sil, analýzy VRIO, finanční analýzy a analýzy SWOT.
Klíčová slova: Vietfood; Strategická analýza; Asijský fastfood; Samoobslužné restaurace; LI-WU
Název práce: Strategy Analysis of LI-WU
Autor(ka) práce: Do, Truong Vinh
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Boukal, Petr
Oponenti práce: Krause, Josef
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
A comparison of two different locations. This Bachelor’s thesis will use selected methods of Strategy Analysis to identify factors that are impacting the company as a whole. This step is requied to determine factor differences. These differences will then be examined and comparisons will be made. To conclude the Bachelor’s thesis, gathered data will be applied to propose suggestions for the company. The Bachelor’s thesis consists of two parts, a theoretical and practical part. Selected methods of Strategy analysis are described in detail in the theoretical part. The practical part serves as an application of these methods. The selected methods are: PESTLE analysis, Industry analysis, Porter’s five forces, VRIO analysis, Financial analysis and SWOT analysis.
Klíčová slova: Asian fast-food; Limited-Service Restaurants; Strategy Analysis; LI-WU; Vietfood

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra strategie

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 15. 10. 2018
Datum podání práce: 12. 5. 2019
Datum obhajoby: 12. 6. 2019
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/67354/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: