Franchising- možná forma spolupráce

Informace o vysokoškolské kvalifikační práci

Název práce:
Franchising- možná forma spolupráce
Autor práce:
Kovalská, Jana
Typ práce:
Diplomová práce / info:eu-repo/semantics/masterThesis
Vedoucí práce:
Švarc, Zbyněk
Osoba oponující práci:
Koucká, Jiřina
Jazyk práce:
Slovak
Abstrakt:
The work provides the basic knowledge and principles of operation of the franchise business methods. In theory explains the path which leads to a formation of franchise system, from creation of conception to signing of franchise contract. The introduction captures dedicate to development of franchising from the very beginning, explains the basic concepts and the nature of franchise, advantages and disadvantages that brings stakeholders and briefly describes the legal environment in Czech republic. The following is a detailed description, step by step, leading to a creation of a franchise system and signing of franchise contract. The work deals with the content of franchise agreements, clarifying the role of franchise associations and Ethical Code in developing this type of business.
Klíčová slova:
Czech Franchise Association; license agreement; know-how; franchise contract; franchise system; franchise red; franchisant ; franchisor ; franchise; Code of Ethics

Informace o studiu

Studijní program a Studijní obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy/Podnikání a právo
Typ studijního programu:
Magisterský studijní program
Jméno přidělované hodnosti:
Ing.
Instituce přidělující hodnost:
University of Economics, Prague
Název fakulty:
Faculty of International Relations
Název katedry:
Department of Business and European Law
Instituce archivující a zpřístupňující VŠKP:
University of Economics, Prague

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce:
27. 10. 2009
Datum podání práce:
30. 9. 2010
Datum obhajoby:
25.01.2011

Soubory ke stažení

Hlavní práce:
22508_xkovj25.pdf [426,94 kB]
Oponentura:
19173_kotouc.pdf [23,08 kB]
Hodnocení vedoucího:
22508_svarc.pdf [23,28 kB]

Údaje ze systému InSIS

Identifikátor:
https://insis.vse.cz/zp/22508/podrobnosti