Specifika gastronomie Baskicka

Název práce: Specifika gastronomie Baskicka
Autor(ka) práce: Sojáková, Tereza
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Netková, Jarmila
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tématem bakalářské práce je baskická gastronomie a její specifika v širším kontextu cestovního ruchu. V úvodu je zmíněn a zdůvodněn význam gastronomie pro cestovní ruch. Hlavní část práce se pak zaměřuje na region Baskicko a jeho gastronomii. Pozornost je také věnována marketingovému zpracování a propagaci baskické gastronomie. Závěrečnou součástí práce je průzkum, zda region Baskicko figuruje jako destinace cestovního ruchu v nabídce českých cestovních kanceláří.
Klíčová slova: Baskicko; cestovní ruch; gastronomie
Název práce: Specifics of the Basque gastronomy
Autor(ka) práce: Sojáková, Tereza
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Mlejnková, Lena
Oponenti práce: Netková, Jarmila
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The topic of this Bachelor's work is Basque gastronomy, specifically in the wider context of tourism. The introductory chapters examine the importance of gastronomy for tourism. The main part of the text provides a detailed treatment of the Basque region and its gastronomy. The marketing and propagation of Basque gastronomy is analysed here with great attention to detail. The final section of the work depicts the Basque region as tourist destination for Czech travel agencies.
Klíčová slova: tourism; Gastronomy; Basque Country

Informace o studiu

Studijní program / obor: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta mezinárodních vztahů
Katedra: Katedra cestovního ruchu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 8. 3. 2010
Datum podání práce: 5. 12. 2010
Datum obhajoby: 10. 1. 2011
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/25536/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: