Podnikatelský plán
Název práce: | Podnikatelský plán |
---|---|
Autor(ka) práce: | Polák, Vladimír |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Dvořák, Jiří |
Oponenti práce: | Trachta, Václav |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu na vybudování minipivovaru v jihočeském městě Veselí nad Lužnicí. Diplomová práce je tvořena částí teoretickou, na níž navazuje praktická část. V teoretické části jsou objasněny základní pojmy týkající se podnikatelské praxe a právních forem podnikání. V další teoretické části je rozveden význam a důležitost tvorby a naplňování podnikatelského plánování. Hlavním cílem teoretické části je poskytnout návod a teoretický podklad ke zpracování podnikatelského plánu. Praktická část diplomové práce je zaměřena na tvorbu podnikatelského plánu na zbudování minipivovaru ve Veselí nad Lužnicí. Na základě vypracování tohoto podnikatelského plánu by mělo být objasněné, zda je záměr proveditelný, případně za jakých podmínek je možné záměr zrealizovat. |
Klíčová slova: | Minipivovar; Podnikatelský plán; Podnikání |
Název práce: | Business Plan |
---|---|
Autor(ka) práce: | Polák, Vladimír |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Dvořák, Jiří |
Oponenti práce: | Trachta, Václav |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | This thesis deals with the processing of a business plan to build a microbrewery in the South Bohemian town Veseli nad Lužnicí. This thesis is composed of a theoretical part, which builds on the practical part. The theoretical part explains the basic concepts relating to business practices and legal forms of business. In another theoretical part is elaborated the significance and importance of formulating and implementing business planning. The main objective of the theoretical part is to provide guidance and theoretical basis for the elaboration of a business plan. The practical part is focused on creating a business plan for the construction of the microbrewery in Veseli nad Lužnicí. Based on the development of the business plan should be clarified whether the plan feasible or under what conditions it is possible to realize the intention. |
Klíčová slova: | Business Plan; Microbrewery; Businnes |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta managementu |
Katedra: | Katedra managementu |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 25. 10. 2013 |
---|---|
Datum podání práce: | 19. 12. 2014 |
Datum obhajoby: | 12. 2. 2015 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/45165/podrobnosti |