Marketingový plán pro Hygge espresso bar
Název práce: | Marketingový plán pro Hygge espresso bar |
---|---|
Autor(ka) práce: | Liolias, Adam |
Typ práce: | Diplomová práce |
Vedoucí práce: | Mareš, Jan |
Oponenti práce: | Špaček, Miroslav |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Tato diplomová práce pojednává o tématu marketingového plánu ve vztahu ke vznikajícímu podniku v oblasti kavárenství – Hygge espresso baru. První část práce mapuje teoretické zázemí marketingu, online marketingu, marketingového plánu, segmentace trhu a marketingového výzkumu, který je nezbytný pro tvorbu marketingového plánu. Zjištěné informace jsou využity jako základy pro metodologickou a praktickou část práce. Praktická část sestává z charakterizování nově vznikajícího podniku a propojení s konceptem, kterého má být podnik součástí. Na základě aplikace získaných znalostí je vytvořen marketingový mix, který je z velké části otestován vmarketingovém výzkumu. Na základě výsledků je marketingový mix doplněn o nezbytná data. Po provedeném výzkumu a jeho analýze jsou také doplněny části marketingového plánu, aby diplomová práce mohla být použita jako marketingový plán podniku Hygge espresso bar. |
Klíčová slova: | marketingový plán; marketing; online marketing; Van Westendorpova metoda; marketing pro kavárny |
Název práce: | Marketing plan for Hygge espresso bar |
---|---|
Autor(ka) práce: | Liolias, Adam |
Typ práce: | Diploma thesis |
Vedoucí práce: | Mareš, Jan |
Oponenti práce: | Špaček, Miroslav |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | This diploma thesis deals with a marketing plan of an arising café „Hygge Espresso Bar”. The first part of the thesis describes the theoretical marketing, online marketing, marketing plan, segmentation of the market and a marketing survey which is crucial for a preparation of a suitable marketing plan. The ascertained information is used as a base of the methodological part and practical part. The practical part characterizes the newly arising espresso bar and its whole concept. As a result of the gained knowledge, the marketing mix is created, which is tested in the marketing survey for the most part. Thanks to this survey, the marketing mix includes the necessary data. The survey was absolutely essential for writing this thesis otherwise it would have been impossible to use the thesis as a marketing plan of Hygge Espresso Bar. |
Klíčová slova: | online marketing; marketing for cafés; Marketing plan; marketing; Van Westendorp method |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Management |
---|---|
Typ studijního programu: | Magisterský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Ing. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra podnikání |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 23. 1. 2020 |
---|---|
Datum podání práce: | 16. 12. 2020 |
Datum obhajoby: | 3. 2. 2021 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/75447/podrobnosti |