Vytvoření nového produktu cestovního ruchu pro hotel Záviš z Falkenštejna

Název práce: Creating a new tourism product for Záviš z Falkenštejna Hotel
Autor(ka) práce: Haasová, Lucie
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Luštický, Martin
Oponenti práce: Musil, Martin
Jazyk práce: English
Abstrakt:
In my diploma thesis I deal with the design of a new tourism product for the hotel Záviš z Falkenštejna. I would like to introduce to potential readers what are the current trends in tourism, what interesting places can be visited around the hotel or offer hotel services. The aim of the work is to get a profile of a hotel visitor and change a product for him that is different from the competition, running entertainment or unusual experiences and the team motivates him to visit the hotel. The work is processed from two parts, which intertwine. We also deal with various marketing analyzes, performing voucher outputs for another offer of hotel services, resp. stay packages, which guests are interested in and the team is also preparing the competitiveness of the hotel. Finally, the whole work is summarized and recommendations are proposed.
Klíčová slova: Tourism; Tourism product; Hotel Industry; Marketing
Název práce: Vytvoření nového produktu cestovního ruchu pro hotel Záviš z Falkenštejna
Autor(ka) práce: Haasová, Lucie
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Luštický, Martin
Oponenti práce: Musil, Martin
Jazyk práce: English
Abstrakt:
Ve své diplomové práci se zabývám návrhem nového produktu cestovního ruchu pro hotel Záviš z Falkenštejna. Chtěla bych představit potenciálním čtenářům, jaké jsou současné trendy v cestovním ruchu, jaká zajímavá místa se dají v okolí hotelu navštívit či jakou nabídku služeb hotel poskytuje. Cílem práce je získání profilu návštěvníka hotelu a nalézt pro něj produkt, který se liší od konkurence, přináší zábavu nebo nevšední zážitky a tím ho motivovat k návštěvě hotelu. Práce je zpracována ze dvou částí, které se vzájemně prolínají. Dále se věnuji různým marketinkovým analýzám, jejichž výstupy poukázaly na chybějící nabídku hotelových služeb, resp. pobytových balíčků, o které by měli hosté zájem a tím by se zvýšila i konkurenceschopnost hotelu. Na závěr je celé práce shrnuta a jsou navržena doporučení.
Klíčová slova: Cestovní ruch; Produkt cestovního ruchu; Marketing; Hotelnictví

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta managementu
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 31. 3. 2019
Datum podání práce: 26. 6. 2021
Datum obhajoby: 19. 8. 2021
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/69394/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: