Identifikace silných a slabých stránek vedlejší specializace 3HR Personální management

Název práce: Identifikace silných a slabých stránek vedlejší specializace 3HR Personální management
Autor(ka) práce: Portlová, Kateřina
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Říhová, Gabriela
Oponenti práce: Šmíd, David
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Tato bakalářská práce se zaobírá vedlejší specializací 3HR Personální management, která je vyučována na Vysoké škole ekonomické pod záštitou katedry personalistiky. Hlavním cílem práce je identifikovat silné a slabé stránky této specializace. Přínosem práce je doporučení pro vedení zmíněné katedry na základě zjištěných skutečností. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou vysvětlené pojmy spojené s částí praktickou, jsou zde tedy definovány pojmy jako formální a neformální vzdělávání, učení se a kompetence. Mimo to je zde také zasazené vysoké školství do kontextu ostatních škol v České republice. V praktické části je provedeno dotazníkové šetření mezi studenty a absolventy zvolené vedlejší specializace, které ukázalo, v čem tato část studia vyniká a v jakých ohledech je naopak vhodné kvalitu zvýšit. Na základě toho je pak na konci formulováno doporučení pro vedení katedry.
Klíčová slova: výsledky učení; VŠE; Personální management; vedlejší specializace; kompetence
Název práce: Identification of the strengths and weaknesses of the minor specialization 3HR Personnel Management
Autor(ka) práce: Portlová, Kateřina
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Říhová, Gabriela
Oponenti práce: Šmíd, David
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
This bachelor thesis is about the minor specialization 3HR Personnel Management, taught at the University of Economics under the auspices of the Department of Personnel Management. The main aim of the thesis is to identify the strengths and weaknesses of this thesis contribution is the recommendation to the management of the department based on the findings. The thesis is divided into two parts. The theoretical part explains the concepts related to the practical part; concepts such as formal and non-formal education, learning, and competence are defined. It also places higher education in the context of other schools in the Czech Republic. In the practical part, a questionnaire survey is carried out to show how this department excels and how, on the contrary, the quality should be improved. Based on this, a recommendation is formulated at the end for the department’s management.
Klíčová slova: learning outcomes; competencies; minor specialization; Prague University of Economics and Business; Personnel Management

Informace o studiu

Studijní program / obor: Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra personalistiky

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 16. 2. 2022
Datum podání práce: 10. 5. 2022
Datum obhajoby: 2. 6. 2022
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/79753/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: