Využití online náborových pohovorů v praxi

Název práce: Využití online náborových pohovorů v praxi
Autor(ka) práce: Pánková, Aneta
Typ práce: Diplomová práce
Vedoucí práce: Říhová, Gabriela
Oponenti práce: Kronberger, Zdeněk
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
Diplomová práce se zaměřuje na využití online náborových pohovorů v praxi. Cílem práce je vyhodnocení veškerých aspektů online způsobu náborového pohovoru z pohledu zaměstnanců ve společnosti XY. K naplnění tohoto cíle je využito literární rešerše a následně vlastního výzkumu. Literární rešerše se zabývá získáváním a výběrem zaměstnanců. Vlastní výzkum se poté soustředí v rámci hloubkových rozhovorů a dotazníkového šetření na zaměstnance společnosti XY a jejich zkušenosti s online náborovými pohovory. Zároveň pro lepší porozumění je v praktické části představen i proces náboru ve společnosti XY. Na základě získaných dat v závěru práce je navrženo doporučení pro danou společnost a pro Výsledky zkoumání atributů online náborových pohovorů je možné aplikovat i v jiných společnostech, které využívají nebo do budoucna chtějí využívat online náborové pohovory ve výběrových řízeních.
Klíčová slova: náborové pohovory; online náborové pohovory; výběr zaměstnanců; e-recruitment; získávání zaměstnanců
Název práce: The Use of Online Recruitment Interview in Practice
Autor(ka) práce: Pánková, Aneta
Typ práce: Diploma thesis
Vedoucí práce: Říhová, Gabriela
Oponenti práce: Kronberger, Zdeněk
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
The thesis focuses on the use of online recruitment interviews in practice. The aim of the thesis is to evaluate all aspects of the online recruitment interview method from the perspective of employees in company XY. To fulfil this aim literature review and the subsequent respective research were utilized. The literature review deals with the recruitment and selection of employees. The respective research then focuses on the employees of the company XY and their experiences of online recruitment interviews through in-depth interviews and a questionnaire survey. At the same time, for a better understanding, the recruitment process in company XY is presented in the practical part. Based on the data collected, the thesis concludes by proposing recommendations for the company. The results of the investigation, focusing on the attributes of online recruitment interviews, can be applied to other companies that use or intend to use online recruitment interviews in their recruitment processes in the future.
Klíčová slova: selection of employees; online recruitment interviews ; recruitment of employees; e-recruitment; recruitment interviews

Informace o studiu

Studijní program / obor: Management
Typ studijního programu: Magisterský studijní program
Přidělovaná hodnost: Ing.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra personalistiky

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 30. 11. 2021
Datum podání práce: 15. 5. 2023
Datum obhajoby: 9. 6. 2023
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/78780/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: