-

Thesis title: Systém kritických bodů ve vybrané obchodní jednotce
Author: Feix, Michal
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Janoušková, Alena
Opponents: Chvojková, Helena
Thesis language: Česky
Abstract:
Cílem metodologické části práce je vytvořit teoretický základ k pochopení významu systému kritických bodů. Úvod obsahuje popis historických okolností vzniku systému, dále jsou zmíněny právní předpisy týkající se této problematiky. Jsou popsány přínosy a vysvětlena potenciální nebezpečí hrozící z potravin, aby podtrhla význam systému kritických bodů. Praktická část je zaměřena na uplatnění tohoto systému v oblasti pultového prodeje ve vybrané obchodní jednotce a navržení možného zjednodušení celého systému v souladu se zákonnými požadavky.
Keywords: -

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Business Administration
Department: Department of Management

Information on submission and defense

Date of assignment: 16. 12. 2006
Date of submission: 16. 12. 2006
Date of defense: 16. 1. 2007
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/4260/podrobnosti

Files for download

    Last update: