Food quality -- additives

Thesis title: Kvalita potravin - aditiva
Author: Blehová, Lucie
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Kořánová, Helena
Opponents: Hůlová, Marie
Thesis language: Česky
Abstract:
Bakalářská práce na téma "Kvalita potravin - aditiva" se zabývá legislativním zabezpečením používání potravinových aditiv (přídatných látek) v České republice. Dále rozebírá aditiva z hlediska jejich funkcí v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka. Praktická část je zaměřena na názory spotřebitelů. Věnuje se i názorům odborníků a následně tyto dvě skupiny porovnává.
Keywords: Zákon o potravinách; Aditiva; Kvalita potravin
Thesis title: Food quality -- additives
Author: Blehová, Lucie
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Kořánová, Helena
Opponents: Hůlová, Marie
Thesis language: Česky
Abstract:
The bachelor thesis "Food quality -- additives" deals with the legislative security of using food additives in the Czech Republic. It is also concerned with the additives according to their food functions and influence on consumers' health. The practical part focuses on the opinions of consumers, which are finally compared with the opinions of experts.
Keywords: Food quality; Law on food; Additives

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Business Administration
Department: Department of Management

Information on submission and defense

Date of assignment: 19. 11. 2008
Date of submission: 10. 5. 2009
Date of defense: 9. 6. 2009
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/16666/podrobnosti

Files for download

    Last update: