The importance of gastronomy in the Eastern Bohemia

Thesis title: Význam regionální gastronomie ve východních Čechách
Author: Oberreiterová, Renata
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Mlejnková, Lena
Opponents: Zábranská, Hana
Thesis language: Česky
Abstract:
Tato práce pojednává o významu gastronomie v cestovním ruchu. Zaměřena je na region východních Čech, na kterém se snaží ukázat, jaký potenciál mají tradiční pokrmy a krajové produkty pro rozvoj cestovního ruchu, a z toho plynoucí rozvoj celého regionu.
Keywords: východní Čechy; gastronomie; cestovní ruch
Thesis title: The importance of gastronomy in the Eastern Bohemia
Author: Oberreiterová, Renata
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Mlejnková, Lena
Opponents: Zábranská, Hana
Thesis language: Česky
Abstract:
This work deals with the importance of gastronomy in tourism. It is focused on the Eastern Bohemia region where it tries to show the potential of traditional dishes and local products for the tourism and for the whole region developement.
Keywords: Eastern Bohemia; gastronomy; tourism

Information about study

Study programme: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of International Relations
Department: Department of Tourism

Information on submission and defense

Date of assignment: 29. 9. 2009
Date of submission: 15. 12. 2009
Date of defense: 21. 1. 2010
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/21648/podrobnosti

Files for download

    Last update: