Logistic of Family Frost, spol. s r.o

Thesis title: Logistika Family Frost, spol. s r.o
Author: Sychra, Jiří
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Pernica, Petr
Opponents: Sevčík, Lubomír
Thesis language: Česky
Abstract:
Obsahem bakalářské práce je zhodnocení procesů probíhající v části logistického řetězce společnosti Family Frost, spol. s r.o. Práce je rozdělena do dvou částí -- teoreticko-metodologické a praktické. V teoretické části jsem shrnul poznatky z odborné literatury. Díky nim jsem mohl lépe pochopit procesy probíhající v praxi. V praktické části jsem se zaměřil na analýzu logistických procesů probíhajících v centrálním skladu. Cílem bylo najít úzká místa a navrhnout k nim vylepšení.
Keywords: Logistický řetězec ; Modernizace IS ; Skladování
Thesis title: Logistic of Family Frost, spol. s r.o
Author: Sychra, Jiří
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Pernica, Petr
Opponents: Sevčík, Lubomír
Thesis language: Česky
Abstract:
The subject of my thesis is evaluation of procedures in part of Family Frost supply chain. The work is divided into two parts -- methodological and practical. In methodological part I summarized pieces of knowledge from professional literature. Thanks to this I could better understand procedures inside of the company. In practical part I focused on analysis of logistic procedures in the company. My goal was to find weakness and to suggest solutions for improvement.
Keywords: Modernization of IS; Warehousing; Supply Chain

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Business Administration
Department: Department of Logistics

Information on submission and defense

Date of assignment: 4. 12. 2009
Date of submission: 10. 5. 2010
Date of defense: 8. 6. 2010
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/23427/podrobnosti

Files for download

    Last update: