Japanese gastronomy in Prague- supply and demand

Thesis title: Japonská gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky
Author: Almásyová, Lucie
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Valentová, Jana
Opponents: Mlejnková, Lena
Thesis language: Česky
Abstract:
Cílem bakalářské práce je v první teoretické části charakterizovat a přiblížit japonskou gastronomii a stručně vymezit základní gastronomické pojmy. Praktická část se zabývá analýzou nabídky, popisem japonských restaurací a vzhledem k poptávce zkoumá potenciál japonských restaurací v Praze.
Keywords: Nabídka a poptávka; Japonské restaurace; Japonská gastronomie
Thesis title: Japanese gastronomy in Prague- supply and demand
Author: Almásyová, Lucie
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Valentová, Jana
Opponents: Mlejnková, Lena
Thesis language: Česky
Abstract:
The aim of the bachelor thesis is to describe a japanese cuisine and to characterize main conception of basics in gastronomy. Next part analyses supply of japanese restaurants in Prague with regard to its demand.
Keywords: Japanese gastronomy; Japanese restaurants; Supply and demand

Information about study

Study programme: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of International Relations
Department: Department of Tourism

Information on submission and defense

Date of assignment: 21. 2. 2010
Date of submission: 21. 5. 2010
Date of defense: 14. 6. 2010
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/24961/podrobnosti

Files for download

    Last update: