The quality of yoghurts in the Czech market

Thesis title: Kvalita jogurtů na českém trhu
Author: Balatková, Táňa
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Kořánová, Helena
Opponents: Hůlová, Marie
Thesis language: Česky
Abstract:
Ve své práci se věnuji problematice jogurtů, výrobě, historii, legislativě... Hlavním cílem mé práce však bylo prozkoumat preference a hodnoty, které vyhledávají mladí lidé u jogurtů. Zaměřila jsem se na vysokoškolské studenty, u kterých mě zajímalo, jak často jogurty konzumují, kterým druhům dávají přednost a zda je zajímá kvalita. Veškeré informace jsem od respondentů získala pomocí dotazníkového šetření a následně výsledky analyzovala.
Keywords: kvalita; student; jogurt
Thesis title: The quality of yoghurts in the Czech market
Author: Balatková, Táňa
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Kořánová, Helena
Opponents: Hůlová, Marie
Thesis language: Česky
Abstract:
In my work I deal with yoghurts, especially their production, history, legislative. The aim of my work is to explore preferences and values of young people. I concentrated on university students, their consumption of yoghurts and their quality demands. My analysis is based on questionaires and I worked out the graphs which avaluate the students answers.
Keywords: student; quality; yoghurt

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Business Administration
Department: Department of Management

Information on submission and defense

Date of assignment: 17. 2. 2010
Date of submission: 20. 5. 2010
Date of defense: 29. 6. 2010
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/24856/podrobnosti

Files for download

    Last update: