Specifics of audit of company with externally provided accounting services

Thesis title: Specifika auditu účetní jednotky s externě vedeným účetnictvím
Author: Grodecká, Adéla
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Procházka, David
Opponents: -
Thesis language: Česky
Abstract:
Cílem této bakářské práce je přiblížit čtenáři základní pojmy týkající se auditu. V teoretické části je popis postupu práce auditora od poznávání potenciálního klienta až po vydání zprávy auditora. V praktické části jsou tyto postupy aplikovány při auditu konkrétního podniku. Specifickou částí práce je rozšíření informací o auditu účetní jednotky s externě vedeným účetnictvím.
Keywords: auditor; externě vedené účetnictví; audit; zpráva auditora
Thesis title: Specifics of audit of company with externally provided accounting services
Author: Grodecká, Adéla
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Procházka, David
Opponents: -
Thesis language: Česky
Abstract:
The aim of this study is to explain basic concepts related to the audit. The theoretical part describes the methods used by auditor, the hole process from getting informations about potential client to editting an auditor's report. The practical part applies these methods on the audit of a real company. Informations related to the audit of company with externally provided accounting services are specific part of this work.
Keywords: auditor; externally provided accounting services; auditor´s report; audit

Information about study

Study programme: Finance a účetnictví/Účetnictví a finanční řízení podniku
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Finance and Accounting
Department: Deparment of Finacial Accounting and Auditing

Information on submission and defense

Date of assignment: 2. 3. 2010
Date of submission: 31. 5. 2010
Date of defense: 22. 6. 2010
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/25327/podrobnosti

Files for download

    Last update: