An assessment of shopping atmosphere in two Starbucks coffee-houses
Thesis title: | Posúdenie nákupnej atmosféry v kaviarňach spoločnosti Starbucks |
---|---|
Author: | Chomová, Petronela |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Chylíková, Hana |
Opponents: | Drozen, František |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Táto bakalárska práca hodnotí nákupnú atmosféru v dvoch vybraných retailových jednotkách spoločnosti Starbucks v Prahe. Konkrétne ide o kaviareň na Malostranskom námestí a o kaviareň na Václavskom námestí. Práca je rozdelená na tri časti. Teoretická časť vymedzuje pojem nákupná atmosféra, kritéria jej hodnotenia a metódy slúžiace na jej zhodnotenie. Druhá kapitola je venovaná bližšiemu predstaveniu samotnej spoločnosti. V praktickej časti sú obe jednotky porovnané dvoma roznymi metodami. |
Keywords: | Zákazník; Predajňa; Starbucks ; Nákupná atmosféra |
Thesis title: | Posouzení nákupní atmosféry v kavárnách společnosti Starbucks |
---|---|
Author: | Chomová, Petronela |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Chylíková, Hana |
Opponents: | Drozen, František |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Tato bakalářská práce hodnotí nákupní atmosféru ve dvou vybraných detailových jednotkách společnosti Starbucks v Praze. Konkrétně jde o kavárnu na Malostranském náměstí a o kavárnu na Václavském náměstí. Práce je rozdělena na tři části. Teoretická část vymezuje pojem nákupní atmosféra, kritéria její hodnocení a metody sloužící k její zhodnocení. Druhá kapitola je věnována bližšímu představení samotné společnosti. V praktické části jsou obě jednotky porovnány dvěma různými metodami. |
Keywords: | Starbucks; Prodejna; Zákazník; Nákupní atmosféra |
Thesis title: | An assessment of shopping atmosphere in two Starbucks coffee-houses |
---|---|
Author: | Chomová, Petronela |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Chylíková, Hana |
Opponents: | Drozen, František |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | This bachelor thesis focuses on the shopping atmosphere in two Starbucks retail units in Prague. In this work I investigate the coffee-houses on Malostranské Náměstí and Václavské náměstí. The work is divided in three parts. The theoretical part defines the concept of shopping atmosphere, its evaluation criteria and methods used to evaluate. The second chapter draws attention to closer performance of the company. In the practical part, the units are compared by two different methods. |
Keywords: | Starbucks; Store; Customer; Shopping atmosphere |
Information about study
Study programme: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of International Relations |
Department: | Department of Retailing and Commercial Communications |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 15. 12. 2011 |
---|---|
Date of submission: | 30. 4. 2012 |
Date of defense: | 15. 5. 2012 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/35166/podrobnosti |