Operational study of catering establishment Gurmán s.r.o. specialised in industrial catering
Thesis title: | Prevádzková štúdia gastronomického zariadenia Gurmán s.r.o. so zameraním na stravovanie zamestnancov |
---|---|
Author: | Lachová, Radka |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Valentová, Jana |
Opponents: | Dragula, Ladislav |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Cieľom tejto bakalárske práce je vykonať prevádzkovú štúdiu gastronomického zariadenia Gurmán s.r.o. zameraného na poskytovanie stravovania zamestnancov. Na základe poznatkov a informácií získaných analýzou jednotlivých aspektov prevádzky, práca popisuje súčasný stav prevádzky a snaží sa vymedziť postavanie vybraného gastronomického zariadenia na trhu a navrhnúť opatrenia na zlepšenie slabých stránok. |
Keywords: | Cestovný ruch; Stravovanie zamestnancov; Prevádzková štúdia |
Thesis title: | Provozní studie gastronomického zařízení Gurmán s.r.o. se zaměřením na stravování zaměstnanců |
---|---|
Author: | Lachová, Radka |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Valentová, Jana |
Opponents: | Dragula, Ladislav |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Cílem této bakalářské práce je provést provozní studii gastronomického zařízení Gurmán s.r.o. zaměřeného na poskytování stravování zaměstnanců. Na základě poznatků a informací získaných analýzou jednotlivých aspektů provozu, práce popisuje současný stav provozu a snaží se vymezit postavení vybraného gastronomického zařízení na trhu a navrhnout opatření ke zlepšení slabých stránek. |
Keywords: | Stravování zaměstnanců; Cestovní ruch; Provozní studie |
Thesis title: | Operational study of catering establishment Gurmán s.r.o. specialised in industrial catering |
---|---|
Author: | Lachová, Radka |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Valentová, Jana |
Opponents: | Dragula, Ladislav |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | The aim of this bachelor thesis is to work out the operational study of the catering establishment Gurmán s.r.o. which provides an industrial catering. Based on results of the study of particular aspects of operation, the work describes and evaluates the current situation and tries to give the proposals for improvement of weaknesses. |
Keywords: | Tourism; Industrial catering; Operational study |
Information about study
Study programme: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of International Relations |
Department: | Department of Tourism |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 16. 12. 2011 |
---|---|
Date of submission: | 10. 5. 2012 |
Date of defense: | 29. 5. 2012 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/35191/podrobnosti |