Operational study of catering establishment Gurmán s.r.o. specialised in industrial catering

Thesis title: Prevádzková štúdia gastronomického zariadenia Gurmán s.r.o. so zameraním na stravovanie zamestnancov
Author: Lachová, Radka
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Valentová, Jana
Opponents: Dragula, Ladislav
Thesis language: Slovensky
Abstract:
Cieľom tejto bakalárske práce je vykonať prevádzkovú štúdiu gastronomického zariadenia Gurmán s.r.o. zameraného na poskytovanie stravovania zamestnancov. Na základe poznatkov a informácií získaných analýzou jednotlivých aspektov prevádzky, práca popisuje súčasný stav prevádzky a snaží sa vymedziť postavanie vybraného gastronomického zariadenia na trhu a navrhnúť opatrenia na zlepšenie slabých stránok.
Keywords: Cestovný ruch; Stravovanie zamestnancov; Prevádzková štúdia
Thesis title: Provozní studie gastronomického zařízení Gurmán s.r.o. se zaměřením na stravování zaměstnanců
Author: Lachová, Radka
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Valentová, Jana
Opponents: Dragula, Ladislav
Thesis language: Slovensky
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je provést provozní studii gastronomického zařízení Gurmán s.r.o. zaměřeného na poskytování stravování zaměstnanců. Na základě poznatků a informací získaných analýzou jednotlivých aspektů provozu, práce popisuje současný stav provozu a snaží se vymezit postavení vybraného gastronomického zařízení na trhu a navrhnout opatření ke zlepšení slabých stránek.
Keywords: Stravování zaměstnanců; Cestovní ruch; Provozní studie
Thesis title: Operational study of catering establishment Gurmán s.r.o. specialised in industrial catering
Author: Lachová, Radka
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Valentová, Jana
Opponents: Dragula, Ladislav
Thesis language: Slovensky
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to work out the operational study of the catering establishment Gurmán s.r.o. which provides an industrial catering. Based on results of the study of particular aspects of operation, the work describes and evaluates the current situation and tries to give the proposals for improvement of weaknesses.
Keywords: Tourism; Industrial catering; Operational study

Information about study

Study programme: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of International Relations
Department: Department of Tourism

Information on submission and defense

Date of assignment: 16. 12. 2011
Date of submission: 10. 5. 2012
Date of defense: 29. 5. 2012
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/35191/podrobnosti

Files for download

    Last update: