Catering services in slovak rail transport

Thesis title: Stravovacie služby v slovenskej železničnej doprave
Author: Molnár, Ján
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Mlejnková, Lena
Opponents: Vaško, Martin
Thesis language: Slovensky
Abstract:
Účelom tejto práce je podať ucelený prehľad o slovenskej železničnej doprave a v nej poskytovaných službách. Prvá kapitola poskytuje úvod do problematiky spoločného stravovania. Druhá kapitola je zameraná na dopravnú infraštruktúru na Slovensku a postavenie železničnej dopravy v nej. Tretia kapitola je venovaná súčasným európskym trendom v oblasti služieb vyššej kvality v železničnej doprave. Záverečná kapitola obsahuje analýzu služieb niektorých poskytovateľov služieb vyššej kvality pôsobiacich v slovenskej železničnej doprave a tiež podáva porovnanie dvoch najvýznamnejších.
Keywords: služby vyššej kvality; catering; rýchle stravovanie; železničná doprava
Thesis title: Straovací služby v slovenské železniční dopravě
Author: Molnár, Ján
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Mlejnková, Lena
Opponents: Vaško, Martin
Thesis language: Slovensky
Abstract:
Účelem této práce je podat ucelený přehled o české železniční dopravě a v ní poskytovaných službách. První kapitola poskytuje úvod do problematiky společného stravování. Druhá kapitola je zaměřena na dopravní infrastrukturu na Slovensku a postavení železniční dopravy v ní. Třetí kapitola je věnována současným evropským trendům v oblasti služeb vyšší kvality v železniční dopravě. Závěrečná kapitola obsahuje analýzu služeb některých poskytovatelů služeb vyšší kvality působících v české železniční dopravě a také podává srovnání dvou nejvýznamnějších.
Keywords: rychlé stravování; železniční doprava; catering; služby vyšší kvality
Thesis title: Catering services in slovak rail transport
Author: Molnár, Ján
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Mlejnková, Lena
Opponents: Vaško, Martin
Thesis language: Slovensky
Abstract:
The purpose of this thesis is to provide a comprehensive view on the services provided in slovak rail transport. The first chapter provides an introduction to food and beverage industry. The second chapter focuses on transport infrastructure in Slovakia and the position of rail transport in it. The third chapter looks into current trends in high quality services in European rail transport. The final chapter includes an analysis of service providers operating in Slovak railways and also gives a comparison of the two most important.
Keywords: rail transport; high quality service; catering; fast food

Information about study

Study programme: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of International Relations
Department: Department of Tourism

Information on submission and defense

Date of assignment: 17. 1. 2012
Date of submission: 15. 5. 2012
Date of defense: 8. 6. 2012
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/35506/podrobnosti

Files for download

    Last update: