Business plan
Thesis title: | Podnikatelský plán |
---|---|
Author: | Tlolková, Kristýna |
Thesis type: | Diplomová práce |
Supervisor: | Habrmanová, Blanka |
Opponents: | Molín, Jan |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru v oblasti pohostinství, přesněji rychlého občerstvení nabízejícího produkty zdravé výživy. Koncept podniku odráží trend dnešní doby, kterým se stala orientace spotřebitele na zdravou a vyváženou stravu. Cílem práce je vytvořit podnikatelský plán v oblasti rychlého a zdravého stravování nabízeného zákazníkům v příjemném domácím prostředí rodinného bistra-café a závěrem zhodnotit jeho realizovatelnost. Diplomová práce je rozdělena do tří částí. První část je zaměřena na teorii, která vychází z odborné literatury. Obsahem praktické části je popsání podnikatelského záměru, provedení analýzy trhu, zákazníků a konkurence. Na základě výsledků jednotlivých analýz je pak sestavena marketingová strategie podniku. Finanční plán obsahuje realistickou, optimistickou a pesimistickou verzi. V závěru práce je hodnocen celý podnikatelský záměr a jeho realizovatelnost. |
Keywords: | podnik; podnikatelský plán; oblast pohostinství; zdravá výživa; rychlé a zdravé stravování |
Thesis title: | Business plan |
---|---|
Author: | Tlolková, Kristýna |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Habrmanová, Blanka |
Opponents: | Molín, Jan |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | This Master's Thesis deals with the processing of a business plan in the hospitality industry, offering more fast food nutrition products. The concept reflects the trend in business today, which became the focus of consumers on a healthy and balanced diet. The aim is to create a business plan for fast and healthy meals offered to customers in a comfortable family home bistro-café and finally to evaluate its feasibility. The thesis is divided into three parts. The first part focuses on the theory, based on scientific literature. The content of the practical part is the description of the business plan, market, customers and competitors analysis. Based on the results of each analysis is then assembled a firm marketing strategy. The financial plan includes a realistic, optimistic and pessimistic version. The conclusion is then evaluated the business plan and its feasibility. |
Keywords: | hospitality industry; business plan; enterprise; fast and healthy food |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Magisterský studijní program |
Assigned degree: | Ing. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Management |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 9. 12. 2011 |
---|---|
Date of submission: | 9. 5. 2012 |
Date of defense: | 5. 2. 2013 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/35862/podrobnosti |