Evaluation of the Financial Situation of a selected Organization

Thesis title: Zhodnocení finanční situace vybrané organizace
Author: Lacková, Martina
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Vinšová, Tereza
Opponents: Pevná, Jana
Thesis language: Česky
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na zhodnocení finanční situace podniku BARENTZ spol. s r.o. v období 2006 - 2011. Mezi hlavní metody finanční analýzy, které byly aplikovány, patří horizontální a vertikální analýza rozvahy a výkazu zisku a ztráty, dále pak analýza poměrových ukazatelů a predikční modely. Na základě těchto metod jsou vysloveny závěry o finanční situaci podniku a navrhnuta vhodná opatření.
Keywords: BARENTZ spol. s r.o.; výkaz zisku a ztráty; rozvaha; finanční analýza
Thesis title: Evaluation of the Financial Situation of a selected Organization
Author: Lacková, Martina
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Vinšová, Tereza
Opponents: Pevná, Jana
Thesis language: Česky
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the evaluation of the financial situation of the company BARENTZ Co.Ltd. in the period 2006-2011. The main methods of financial analysis that have been applied include horizontal and vertical analysis of balance sheet and profit and loss, then the analysis of financial ratios and predictive models. On the basis of these methods are expressed conclusions about the financial situation of the company and proposed appropriate measures.
Keywords: BARENTZ Co.Ltd.; financial analysis; balance sheet; profit and loss

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Management
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Management
Department: Department of Management

Information on submission and defense

Date of assignment: 27. 10. 2011
Date of submission: 30. 4. 2013
Date of defense: 6. 6. 2013
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/34122/podrobnosti

Files for download

    Last update: