Deciding on Inventory Replenishment in a selected Restaurant Business
Thesis title: | Rozhodování o doplňování zásob ve vybraném restauračním podniku |
---|---|
Author: | Oberhel, Martin |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Černý, Jan |
Opponents: | Novák, Michal |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Práce se zabývá rozhodováním o dodávání zásob ve vybrané firmě. Konkrétními činnostmi jsou rozhodování o dodávání zásob, optimalizace zásob, samotný nákup zásob, jejich příjem, skladování a výdej ze skladu. V teoretické části každé kapitoly jsou uvedeny teoretické základy pro tyto problémy, jejich struktura a metody řešení těchto problém. V praktické části každé kapitoly je popis průběhu jednotlivých problémů ve vybrané společnosti. Po této části následuje v kapitolách ještě jedna závěrečná část, která hodnotí rozdíly mezi teoretickou a praktickou částí práce a obsahují i vlastní názor autora na danou problematiku a doporučení určitých úprav zavedeného systému. |
Keywords: | Volby vhodného dodavatele; Řízení zásob; Hotelový management; Operační management |
Thesis title: | Deciding on Inventory Replenishment in a selected Restaurant Business |
---|---|
Author: | Oberhel, Martin |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Černý, Jan |
Opponents: | Novák, Michal |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | This thesis deals with a decision making process about supplying inventory in a chosen organization. Particular activities include decision making about supplying inventory; inventory optimalization; purchasing inventory and its receive; storing and dispensing from storehouse. In the theoretical part of chapters there are stated basics of the issues, their structure and methods of solution of these issues. In the practical parts of chapters there are described individual problems in the selected organization. The final parts of chapters contain rating of differences between the theoretical and practical parts, the author's personal opinion on the given issue and a recommendation of certain adjustments for the established system in the organization. |
Keywords: | Choice of suitable suppliers; Inventory Management; Management of operations; Hotel Management |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Management |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Management |
Department: | Department of Exact Methods |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 6. 12. 2011 |
---|---|
Date of submission: | 15. 4. 2013 |
Date of defense: | 6. 6. 2013 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/34954/podrobnosti |