Current trends and technology development in catering services in air transport
Thesis title: | Súčasné trendy a rozvoj technológií v stravovacích službách v leteckej doprave |
---|---|
Author: | Flamíková, Dominika |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Vaško, Martin |
Opponents: | Mlejnková, Lena |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Hlavným cieľom tejto diplomovej práce je analýza súčasných noviniek a trendov na trhu leteckého cateringu. Práca sa tiež zameriava na najnovšie technológie vyvinuté pre stravovacie služby v leteckej doprave. Dôležitou časťou sú závery vlastného dotazníkového šetrenia, ktorý mal za úlohu zistiť, do akej miery je letecký catering dôležitý pre cestujúcich, a teda aj pre letecký priemysel ako taký. |
Keywords: | letecká doprava; catering; letecký catering; stravovacie služby |
Thesis title: | Současné trendy a rozvoj technologií v stravovacích službách v letecké dopravě |
---|---|
Author: | Flamíková, Dominika |
Thesis type: | Diplomová práce |
Supervisor: | Vaško, Martin |
Opponents: | Mlejnková, Lena |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Hlavním cílem této diplomové práce je analýza současných novinek a trendů na trhu leteckého cateringu. Práce se také zaměřuje na nejnovější technologie vyvinuté pro stravovací služby v letecké dopravě. Důležitou součástí jsou závěry vlastního dotazníkového šetření, úlohou kterého bylo zjistit, do jaké míry je letecký catering důležitý pro cestující, a tedy i pro letecký průmysl jako taký. |
Keywords: | stravovací služby; letecká doprava; letecký catering; catering |
Thesis title: | Current trends and technology development in catering services in air transport |
---|---|
Author: | Flamíková, Dominika |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Vaško, Martin |
Opponents: | Mlejnková, Lena |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | The main objective of this diploma thesis is to analyze current trends in the airline catering. This thesis also focuses on the latest technologies developed for catering services in aviation. Important are also the results of a survey of the author of this thesis. The main task of the survey was to determine the importance of the airline catering for passengers, and thus for the aviation industry as a whole. |
Keywords: | airline industry; airline catering; catering |
Information about study
Study programme: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch |
---|---|
Type of study programme: | Magisterský studijní program |
Assigned degree: | Ing. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of International Relations |
Department: | Department of Tourism |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 10. 10. 2012 |
---|---|
Date of submission: | 20. 12. 2013 |
Date of defense: | 6. 6. 2014 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/39650/podrobnosti |