Current trends and technology development in catering services in air transport

Thesis title: Súčasné trendy a rozvoj technológií v stravovacích službách v leteckej doprave
Author: Flamíková, Dominika
Thesis type: Diploma thesis
Supervisor: Vaško, Martin
Opponents: Mlejnková, Lena
Thesis language: Slovensky
Abstract:
Hlavným cieľom tejto diplomovej práce je analýza súčasných noviniek a trendov na trhu leteckého cateringu. Práca sa tiež zameriava na najnovšie technológie vyvinuté pre stravovacie služby v leteckej doprave. Dôležitou časťou sú závery vlastného dotazníkového šetrenia, ktorý mal za úlohu zistiť, do akej miery je letecký catering dôležitý pre cestujúcich, a teda aj pre letecký priemysel ako taký.
Keywords: letecká doprava; catering; letecký catering; stravovacie služby
Thesis title: Současné trendy a rozvoj technologií v stravovacích službách v letecké dopravě
Author: Flamíková, Dominika
Thesis type: Diplomová práce
Supervisor: Vaško, Martin
Opponents: Mlejnková, Lena
Thesis language: Slovensky
Abstract:
Hlavním cílem této diplomové práce je analýza současných novinek a trendů na trhu leteckého cateringu. Práce se také zaměřuje na nejnovější technologie vyvinuté pro stravovací služby v letecké dopravě. Důležitou součástí jsou závěry vlastního dotazníkového šetření, úlohou kterého bylo zjistit, do jaké míry je letecký catering důležitý pro cestující, a tedy i pro letecký průmysl jako taký.
Keywords: stravovací služby; letecká doprava; letecký catering; catering
Thesis title: Current trends and technology development in catering services in air transport
Author: Flamíková, Dominika
Thesis type: Diploma thesis
Supervisor: Vaško, Martin
Opponents: Mlejnková, Lena
Thesis language: Slovensky
Abstract:
The main objective of this diploma thesis is to analyze current trends in the airline catering. This thesis also focuses on the latest technologies developed for catering services in aviation. Important are also the results of a survey of the author of this thesis. The main task of the survey was to determine the importance of the airline catering for passengers, and thus for the aviation industry as a whole.
Keywords: airline industry; airline catering; catering

Information about study

Study programme: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch
Type of study programme: Magisterský studijní program
Assigned degree: Ing.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of International Relations
Department: Department of Tourism

Information on submission and defense

Date of assignment: 10. 10. 2012
Date of submission: 20. 12. 2013
Date of defense: 6. 6. 2014
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/39650/podrobnosti

Files for download

    Last update: