Operational study of the hospitality facility

Thesis title: Provozní studie vybraného stravovacího zařízení
Author: Žďárská, Ilona
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Mlejnková, Lena
Opponents: Kruisová, Hana
Thesis language: Česky
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je vytvoření provozní studie konkrétního stravovacího zařízení. Dílčími cíli jsou osvětlení fungování všech úseků restaurace La Degustation Bohéme Bourgeoise a analýza úspěchu této provozovny. Práce je koncipována do čtyř celků. První, teoretická část, hodnotí postavení problému v literatuře. Součástí práce je i zhodnocení konkurenčních podniků provozovny. Třetí, nejrozsáhlejší kapitola zahrnuje detailní studii provozu dané restaurace. V poslední části bakalářské práce jsou shrnuty výše uvedené body, a zhodnoceny návrhy na možná zlepšení provozu.
Keywords: hodnocení kvality; marketing služeb; provozní studie
Thesis title: Operational study of the hospitality facility
Author: Žďárská, Ilona
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Mlejnková, Lena
Opponents: Kruisová, Hana
Thesis language: Česky
Abstract:
The main aim of the bachelor's thesis is to work out the operational study of the chosen hospitality facility. The other aims are to find out, how all parts in the facility work and how does restaurant La Degustation Bohéme Bourgeoise reached the succes. The study is devided into four chapters. The first chapter state a position of the problem in a literature. The second chapter is focused on the location and analyse the competition. Third part of the study concerns the operational procedures in the hospitality facility. The last chapter includes a summary and some proposals to improvement.
Keywords: rating of quality; marketing of services; operational study

Information about study

Study programme: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of International Relations
Department: Department of Tourism

Information on submission and defense

Date of assignment: 9. 10. 2013
Date of submission: 15. 5. 2014
Date of defense: 5. 6. 2014
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/44685/podrobnosti

Files for download

    Last update: