Kvalita biopotravin

Thesis title: Kvalita biopotravin
Author: Táborská, Kateřina
Thesis type: Diplomová práce
Supervisor: Chvojková, Helena
Opponents: Hůlová, Marie
Thesis language: Česky
Abstract:
Diplomová práce se zabývá otázkou kvality biopotravin ve srovnání s konvenčními potravinami. Kvalita je posuzována z hlediska zdravotní nezávadnosti v podobě možného ohrožení ze strany potravinových aditiv. Ty jsou posuzovány jako významné kritérium jakosti. Také hodnotí kvalitu pomocí znaků jako jsou trvanlivost, organoleptická vhodnost a výživová hodnota. Zároveň je v práci zpracován spotřebitelský dotazník, týkající se místa, sortimentu, spokojenosti zákazníků a frekvence nákupu biopotravin.
Keywords: aditiva; potraviny; spotřebitel; biopotraviny; kvalita
Thesis title: The Quality of Organic Food
Author: Táborská, Kateřina
Thesis type: Diploma thesis
Supervisor: Chvojková, Helena
Opponents: Hůlová, Marie
Thesis language: Česky
Abstract:
Keywords:

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Type of study programme: Magisterský studijní program
Assigned degree: Ing.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Business Administration
Department: Department of Management

Information on submission and defense

Date of assignment: 4. 9. 2007
Date of submission: 4. 9. 2007
Date of defense: 18. 9. 2007
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/6878/podrobnosti

Files for download

    Last update: