Kvalita biopotravin
Thesis title: | Kvalita biopotravin |
---|---|
Author: | Táborská, Kateřina |
Thesis type: | Diplomová práce |
Supervisor: | Chvojková, Helena |
Opponents: | Hůlová, Marie |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Diplomová práce se zabývá otázkou kvality biopotravin ve srovnání s konvenčními potravinami. Kvalita je posuzována z hlediska zdravotní nezávadnosti v podobě možného ohrožení ze strany potravinových aditiv. Ty jsou posuzovány jako významné kritérium jakosti. Také hodnotí kvalitu pomocí znaků jako jsou trvanlivost, organoleptická vhodnost a výživová hodnota. Zároveň je v práci zpracován spotřebitelský dotazník, týkající se místa, sortimentu, spokojenosti zákazníků a frekvence nákupu biopotravin. |
Keywords: | aditiva; potraviny; spotřebitel; biopotraviny; kvalita |
Thesis title: | The Quality of Organic Food |
---|---|
Author: | Táborská, Kateřina |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Chvojková, Helena |
Opponents: | Hůlová, Marie |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | |
Keywords: |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Magisterský studijní program |
Assigned degree: | Ing. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Management |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 4. 9. 2007 |
---|---|
Date of submission: | 4. 9. 2007 |
Date of defense: | 18. 9. 2007 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/6878/podrobnosti |