The operational study of selected catering facility

Thesis title: Provozní studie vybraného stravovacího zařízení
Author: Marethová, Veronika
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Indrová, Jarmila
Opponents: Mlejnková, Lena
Thesis language: Česky
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je vypracování provozní studie a analýzy spokojenosti zákazníků se službami restaurace Bonato, pomocí metody dotazníkového šetření. Pro naplnění hlavního cíle je třeba se zaměřit na restauraci z hlediska marketingového mixu a zpracovat návrhy na případné zlepšení podmínek provozu. Součástí studie je i srovnání s konkurenčními podniky, které se nachází v okolí hotelu a které mají nabídku produktů v přibližně stejné cenové hladině. Práce je rozdělena na čtyři tematické kapitoly, přičemž první pojednává o stravování jako službě cestovního ruchu a rozvádí podstatu podnikatelského plánu. Ve druhé kapitole je provedena analýza hotelové restaurace, třetí kapitola je věnována výstupům dotazníkového šetření a čtvrtá kapitola se zaměřuje na konečné návrhy na zlepšení.
Keywords: stravování; provozní studie; cestovní ruch
Thesis title: The operational study of selected catering facility
Author: Marethová, Veronika
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Indrová, Jarmila
Opponents: Mlejnková, Lena
Thesis language: Česky
Abstract:
The main goal of this bachelor thesis is making an operational study and analysis of customer satisfaction with the services of the restaurant Bonato, using the methods of the questionnaire survey. To fulfilment the primary goal is necessary to focus on the restaurant in terms of the marketing mix, and prepare proposals for possible improvements of operating conditions. The study includes a comparison with competing restaurants which are located in the neighbourhood and to offer products at approximately the same price level. The work is divided into four thematic chapters and the first deals with the catering as tourism service and distributes the essence of the business plan. The second chapter is an analysis of the restaurant, the third chapter is devoted to outcomes of questionnaire and the fourth chapter focuses on the final proposals for improvement.
Keywords: operational study; catering; tourism

Information about study

Study programme: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of International Relations
Department: Department of Tourism

Information on submission and defense

Date of assignment: 25. 6. 2014
Date of submission: 4. 5. 2015
Date of defense: 2. 6. 2015
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/48432/podrobnosti

Files for download

    Last update: