Evaluation of BOVA Březnice, spol. s r.o

Thesis title: Ocenění podniku společnosti BOVA Březnice, spol. s.r.o
Author: Pivoňková, Lucie
Thesis type: Diplomová práce
Supervisor: Pláničková, Markéta
Opponents: Červený, Martin
Thesis language: Česky
Abstract:
Tato diplomová práce s názvem "Ocenění podniku společnosti BOVA Březnice, spol. s r.o." je psána formou znaleckého posudku. Jejím cílem je nalezení investiční hodnoty pro potřeby vlastníků k datu 1. 1. 2014. Ocenění společnosti je zpracováno převážně na základě interních dat. Odhad hodnoty byl proveden několika metoda, přičemž za hlavní byla vybrána metoda DCF entity. Práce zahrnuje komplexní strategickou analýzu, finanční analýzu, určení generátorů hodnoty, finanční plán a vlastní ocenění.
Keywords: DCF entity; ocenění; BOVA
Thesis title: Evaluation of BOVA Březnice, spol. s r.o
Author: Pivoňková, Lucie
Thesis type: Diploma thesis
Supervisor: Pláničková, Markéta
Opponents: Červený, Martin
Thesis language: Česky
Abstract:
This Diploma thesis "Evaluation of BOVA Březnice, spol. s r.o." is formed as an expert opinion. The goal of this thesis is to find investment value for the needs of owners to the date 1. 1. 2014. Valuation of company is compiled mostly from internal available data. As a main valuation method was used DFC entity. The thesis consists of complex strategic analysis, the financial analysis, value drivers, financial plan and a final valuation.
Keywords: DCF entity; valuation; BOVA

Information about study

Study programme: Finance a účetnictví/Účetnictví a finanční řízení podniku
Type of study programme: Magisterský studijní program
Assigned degree: Ing.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Finance and Accounting
Department: Department of Corporate Finance

Information on submission and defense

Date of assignment: 13. 11. 2014
Date of submission: 31. 7. 2016
Date of defense: 14. 9. 2016
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/55085/podrobnosti

Files for download

    Last update: