Gastronomy as a phenomenon of tourism in Vietnam
Thesis title: | Gastronomie jako fenomén cestovního ruchu ve Vietnamu |
---|---|
Author: | Doan, Duc Trung |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Abrhám, Josef |
Opponents: | Jenčková, Jiřina |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | V první kapitole práce popisuje trendy v cestovním ruchu a jaký vliv má gastronomie v cestovním ruchu.
V druhé kapitole se práce zaměřuje na význam cestovního ruchu ve Vietnamu, SWOT analýzu rozvoje cestovního ruchu Vietnamu a dále její gastronomií.
Třetí kapitola je věnována samotné prezentaci vietnamské kuchyně v ČR. |
Keywords: | Gastronomie Vietnamu; Vietnam; Cestovní ruch Vietnamu |
Thesis title: | Gastronomy as a phenomenon of tourism in Vietnam |
---|---|
Author: | Doan, Duc Trung |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Abrhám, Josef |
Opponents: | Jenčková, Jiřina |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | In the first chapter of the thesis the author introduces the trends in toursim and how gastronomy influences the sector itself.
The second chapter focuses on how important is tourism for Vietnam, SWOT analysis of toursim development in Vietnam and also Vietnamese gastronomy.
The third chapter is dedicated to promotion of Vietnamese gastronomy in Czech Republic. |
Keywords: | Vietnam; Vietnamese gastronomy; Tourism of Vietnam |
Information about study
Study programme: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of International Relations |
Department: | Department of Tourism |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 29. 9. 2015 |
---|---|
Date of submission: | 29. 5. 2016 |
Date of defense: | 17. 1. 2017 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/54288/podrobnosti |