Gastronomy as a phenomenon of tourism in Vietnam

Thesis title: Gastronomie jako fenomén cestovního ruchu ve Vietnamu
Author: Doan, Duc Trung
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Abrhám, Josef
Opponents: Jenčková, Jiřina
Thesis language: Česky
Abstract:
V první kapitole práce popisuje trendy v cestovním ruchu a jaký vliv má gastronomie v cestovním ruchu. V druhé kapitole se práce zaměřuje na význam cestovního ruchu ve Vietnamu, SWOT analýzu rozvoje cestovního ruchu Vietnamu a dále její gastronomií. Třetí kapitola je věnována samotné prezentaci vietnamské kuchyně v ČR.
Keywords: Gastronomie Vietnamu; Vietnam; Cestovní ruch Vietnamu
Thesis title: Gastronomy as a phenomenon of tourism in Vietnam
Author: Doan, Duc Trung
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Abrhám, Josef
Opponents: Jenčková, Jiřina
Thesis language: Česky
Abstract:
In the first chapter of the thesis the author introduces the trends in toursim and how gastronomy influences the sector itself. The second chapter focuses on how important is tourism for Vietnam, SWOT analysis of toursim development in Vietnam and also Vietnamese gastronomy. The third chapter is dedicated to promotion of Vietnamese gastronomy in Czech Republic.
Keywords: Vietnam; Vietnamese gastronomy; Tourism of Vietnam

Information about study

Study programme: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of International Relations
Department: Department of Tourism

Information on submission and defense

Date of assignment: 29. 9. 2015
Date of submission: 29. 5. 2016
Date of defense: 17. 1. 2017
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/54288/podrobnosti

Files for download

    Last update: