Franchising as a method of entry to the market
Thesis title: | Franchising ako metóda vstupu na trh |
---|---|
Author: | Pastoreková, Dominika |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Filipová, Vladimíra |
Opponents: | Drozen, František |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Bakalárska práca sa zaoberá franchisingom ako metódou vstupu na trh. Je rozdelená do troch kapitol. Prvá popisuje teoretické východiská franchisingu. V druhej kapitole je teória aplikovaná na franchisingový koncept kaviarní Segafredo Zanetti Espresso. Tretia časť sa sústreďuje na porovnanie franchisingového konceptu Segafredo Zanetti Espresso s bežnou kaviarňou Segafredo Zanetti. |
Keywords: | Segafredo Zanetti; Segafredo Zanetti Espresso; franchisor; porovnanie; franchisant; franchising |
Thesis title: | Franchising jako metoda vstupu na trh |
---|---|
Author: | Pastoreková, Dominika |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Filipová, Vladimíra |
Opponents: | Drozen, František |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | Bakalářská práce se zabývá franchisingem jako metodou vstupu na trh. Je rozdělena do tří kapitol. První popisuje teoretická východiska franchisingu. Ve druhé kapitole je teorie aplikována na franchisový koncept kaváren Segafredo Zanetti Espresso. Třetí část se soustřeďuje na srovnání franchisového konceptu Segafredo Zanetti Espresso s běžnou kavárnou Segafredo Zanetti. |
Keywords: | Segafredo Zanetti; srovnání; Segafredo Zanetti Espresso; franchisant; franchising; franchisor |
Thesis title: | Franchising as a method of entry to the market |
---|---|
Author: | Pastoreková, Dominika |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Filipová, Vladimíra |
Opponents: | Drozen, František |
Thesis language: | Slovensky |
Abstract: | This bachelor thesis deals with franchising as a method of entry to the market. It is divided into three chapters. The first one describes the theoretical basis of franchising. In the second chapter, the theory of franchising is applied to the franchise concept Segafredo Zanetti Espresso café. The third section focuses on the comparison of franchise concept Segafredo Zanetti Espresso café with normal Segafredo Zanetti café. |
Keywords: | comparison; Segafredo Zanetti; franchisor; franchising; Segafredo Zanetti Espresso; franchisee |
Information about study
Study programme: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Mezinárodní obchod |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of International Relations |
Department: | Department of Retailing and Commercial Communications |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 8. 10. 2013 |
---|---|
Date of submission: | 26. 5. 2014 |
Date of defense: | 16. 6. 2014 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/44648/podrobnosti |