Business plan of fast food restaurant with home-made products - FRAICHE
Thesis title: | Podnikatelský plán rychlého občerstvení s domácími produkty - FRAICHE |
---|---|
Author: | Homolková, Renata |
Thesis type: | Diplomová práce |
Supervisor: | Hartman, Ladislav |
Opponents: | Klika, Jiří |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Hlavním cílem této diplomové práce na téma Podnikatelský plán rychlého občerstvení s domácími produkty -- FRAICHE, je posoudit reálnost a proveditelnost v praxi daného projektu. Práce je rozdělena na dvě části, a to na část teoretickou a praktickou. Teoretická část popisuje problematiku dané oblasti, zejména je zaměřena na charakteristiku pojmů podnikání, podnik, malé a střední podnikání či podnikatelský plán a jeho struktura. Část praktická již čerpá z teoretických východisek a zabývá se samotným zpracováním podnikatelského plánu s důrazem na analýzu trhu, konkurence, zákazníků a následně plánu finančního, díky kterému je projekt v závěru práce celkově posouzen a zhodnocen z hlediska proveditelnosti. |
Keywords: | domácí produkty; podnikatelský plán; malé a střední podnikání; rychlé občerstvení ; SWOT analýza; daňová evidence; podnikání |
Thesis title: | Business plan of fast food restaurant with home-made products - FRAICHE |
---|---|
Author: | Homolková, Renata |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Hartman, Ladislav |
Opponents: | Klika, Jiří |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | The main goal of this master thesis, on Business plan of fast food restaurant with home-made products - FRAICHE, is to assess the feasibility of this project in practise. The thesis is divided into two sections. Theoretical part describes the characteristics of businesses, small and medium enterprises, business plans and their structures. The practical part is based on the theoretical background and deals with the actual processing of our business plan focusing on the market, competitors and customers analysis and the financial plan which in the end evaluates the real feasibility of this project. |
Keywords: | small and medium enterprises; fast food; business plan; home made products; SWOT analysis; tax evidence; business |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Magisterský studijní program |
Assigned degree: | Ing. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Management |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 26. 6. 2013 |
---|---|
Date of submission: | 5. 12. 2013 |
Date of defense: | 6. 2. 2014 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/43498/podrobnosti |