Quality of gastronomical services

Thesis title: Kvalita gastronomických služeb
Author: Hupik, Andrea
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Jenčková, Jiřina
Opponents: Daňková, Zdenka
Thesis language: Česky
Abstract:
Bakalářská práce pojednává o kvalitě nabízených služeb v gastronomii. Cílem této práce je analýza vnímání kvality gastronomických služeb a následná tvorba návrhů na jejich možné zlepšení. V teoretické části práce jsou definovány pojmy gastronomie, gastronomické služby a kvalita. Následně je popsán také jejich vývoj a historie. Praktickou část tvoří průzkum na téma vnímání kvality gastronomických služeb a rozhovor s profesionálním kuchařem Romanem Vaňkem. Součástí jsou také možné návrhy na zvýšení kvality v oblasti gastronomie, vzniklé na základě výsledků z vyhodnocení průzkumu a poznatků z rozhovoru.
Keywords: stravovací služby; kontrola; faktory; jakost; kvalita; gastronomické služby; Gastronomie
Thesis title: Quality of gastronomical services
Author: Hupik, Andrea
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Jenčková, Jiřina
Opponents: Daňková, Zdenka
Thesis language: Česky
Abstract:
Bachelor thesis deals with the quality of services offered in gastronomy. The aim of this work is to analyze the perception of gastronomic service quality and the subsequent creation of proposals for their possible improvement. In theoretical part of the thesis are defined terms as gastronomy, gastronomical services and quality. Subsequently, their development and history are also described. The practical part consists of a research about perception of the quality of gastronomical services and the interview with professional cook Roman Vaněk. Included are also suggestions, which can possibly improve the quality in gastronomy and which are based on results of the research and interview findings.
Keywords: inspection; catering services; quality; factors; catering; gastronomical services; Gastronomy

Information about study

Study programme: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of International Relations
Department: Department of Tourism

Information on submission and defense

Date of assignment: 1. 10. 2015
Date of submission: 28. 4. 2017
Date of defense: 5. 6. 2017
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/54424/podrobnosti

Files for download

    Last update: