Fast Food Restaurant Business Plan
Thesis title: | Podnikatelský plán gastronomického konceptu rychlého občerstvení |
---|---|
Author: | Válková, Denisa |
Thesis type: | Diplomová práce |
Supervisor: | Hartman, Ladislav |
Opponents: | Faltys, Petr |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro nový koncept rychlého občerstvení SnackMaster. Jedná se o přípravu malých, teplých jídel zhotovovaných z kvalitních a čerstvých surovin především z farmářského prostředí. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. První část seznamuje čtenáře se základními pojmy týkajícími se podnikání, dále charakteristikou a strukturou podnikatelského plánu. V praktické části je vypracován kompletní podnikatelský plán aplikovaný na daný podnikatelský záměr. Největší důraz je kladen na finanční plán, který je pro účely autorky práce tvořen pouze na první rok činnosti. Cílem této diplomové práce je posouzení životaschopnosti daného projektu, analýza konkurence a dodavatelů, výběr vhodné lokality pro realizaci podnikatelského záměru a v neposlední řadě zjištění potřebných finančních zdrojů. |
Keywords: | SnackMaster; Podnikatelský plán; rychlé občerstvení; podnikání |
Thesis title: | Fast Food Restaurant Business Plan |
---|---|
Author: | Válková, Denisa |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Hartman, Ladislav |
Opponents: | Faltys, Petr |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | The diploma thesis deals with the elaboration of a business plan for the new fast food concept called SnackMaster, where small, hot meals will be prepared using high quality and fresh ingredients, especially from local farmers. The thesis is divided into theoretical and practical part. The first part includes the basic concepts of business, the characteristics and the structure of the business plan. The practical part of the thesis deals with the business plan for the project itself. The greatest emphasis is put on the financial plan, which is made for the purpose of the founder only for the first year of business activity. The aim of this diploma thesis is to assess the viability of the project, to analyze competitors and suppliers, to select a suitable location for the realization of this business idea and last but not least to identify necessary financial resources. |
Keywords: | fast food; SnackMaster; Business plan; entrepreneurship |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Magisterský studijní program |
Assigned degree: | Ing. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Entrepreneurship |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 23. 5. 2016 |
---|---|
Date of submission: | 8. 5. 2017 |
Date of defense: | 15. 6. 2017 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/57784/podrobnosti |