Fast Food Restaurant Business Plan

Thesis title: Podnikatelský plán gastronomického konceptu rychlého občerstvení
Author: Válková, Denisa
Thesis type: Diplomová práce
Supervisor: Hartman, Ladislav
Opponents: Faltys, Petr
Thesis language: Česky
Abstract:
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro nový koncept rychlého občerstvení SnackMaster. Jedná se o přípravu malých, teplých jídel zhotovovaných z kvalitních a čerstvých surovin především z farmářského prostředí. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. První část seznamuje čtenáře se základními pojmy týkajícími se podnikání, dále charakteristikou a strukturou podnikatelského plánu. V praktické části je vypracován kompletní podnikatelský plán aplikovaný na daný podnikatelský záměr. Největší důraz je kladen na finanční plán, který je pro účely autorky práce tvořen pouze na první rok činnosti. Cílem této diplomové práce je posouzení životaschopnosti daného projektu, analýza konkurence a dodavatelů, výběr vhodné lokality pro realizaci podnikatelského záměru a v neposlední řadě zjištění potřebných finančních zdrojů.
Keywords: SnackMaster; Podnikatelský plán; rychlé občerstvení; podnikání
Thesis title: Fast Food Restaurant Business Plan
Author: Válková, Denisa
Thesis type: Diploma thesis
Supervisor: Hartman, Ladislav
Opponents: Faltys, Petr
Thesis language: Česky
Abstract:
The diploma thesis deals with the elaboration of a business plan for the new fast food concept called SnackMaster, where small, hot meals will be prepared using high quality and fresh ingredients, especially from local farmers. The thesis is divided into theoretical and practical part. The first part includes the basic concepts of business, the characteristics and the structure of the business plan. The practical part of the thesis deals with the business plan for the project itself. The greatest emphasis is put on the financial plan, which is made for the purpose of the founder only for the first year of business activity. The aim of this diploma thesis is to assess the viability of the project, to analyze competitors and suppliers, to select a suitable location for the realization of this business idea and last but not least to identify necessary financial resources.
Keywords: fast food; SnackMaster; Business plan; entrepreneurship

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Type of study programme: Magisterský studijní program
Assigned degree: Ing.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Business Administration
Department: Department of Entrepreneurship

Information on submission and defense

Date of assignment: 23. 5. 2016
Date of submission: 8. 5. 2017
Date of defense: 15. 6. 2017
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/57784/podrobnosti

Files for download

    Last update: