Business plan for the student restaurant / bar JUMPER

Thesis title: Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru Jumper
Author: Pitoňáková, Anna
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Boukal, Petr
Opponents: Krause, Josef
Thesis language: Slovensky
Abstract:
Mojou témou bakalárskej práce je Podnikateľský zámer študentskej reštaurácie/baru, ktorú by som chcela otvoriť v mojom rodnom meste Poprad. Cieľom tejto bakalárskej práce bude vytvorenie podnikateľského plánu, na základe ktorého zhodnotím či je reálne otvoriť takúto reštauráciu v mojom vybranom mieste. Moja práca sa bude deliť na dve časti. V prvej časti sa zameriam na teóriu podnikania a podnikateľského plánu. V druhej časti, priblížim ako si predstavujem reštauráciu, ktorú by som si chcela otvoriť. Potom popíšem ekonomické a konkurenčné prostredie, vypracujem SWOT analýzu a podnikateľský plán mojej reštaurácie.
Keywords: reštaurácia; podnik; podnikateľský zámer
Thesis title: Podnikatelský záměr studentské restaurace/baru JUMPER
Author: Pitoňáková, Anna
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Boukal, Petr
Opponents: Krause, Josef
Thesis language: Slovensky
Abstract:
Mým tématem bakalářské práce je Podnikatelský záměr studentské restaurace / baru, kterou bych chtěla otevřít v mém rodném městě Poprad. Cílem této práce bude vytvoření podnikatelského plánu, na jehož základě zhodnotím zda je reálné otevřít takovou restauraci v mém vybraném místě.Moje práce se bude dělit na dvě části. V první části se zaměřím na teorii podnikání a podnikatelského plánu. Ve druhé části, přiblížím jak si představuji restauraci, kterou bych si chtěla otevřít. Pak popíši ekonomické a konkurenční prostředí, vypracuji SWOT analýzu a podnikatelský plán mé restaurace.
Keywords: podnikatelský záměr; podnik; restaurace
Thesis title: Business plan for the student restaurant / bar JUMPER
Author: Pitoňáková, Anna
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Boukal, Petr
Opponents: Krause, Josef
Thesis language: Slovensky
Abstract:
My title of bachelor´s thesis is the business plan for the student restaurant/bar, which I would like to open in my home town Poprad. The aim of this thesis is creating a business plan, based on which I will analyze if it is realistic to open a restaurant in my chosen place.My work will be divided into two separate parts. The first part will focus on the theory of entrepreneurship and business plan. In the second part, I will describe how I imagine the restaurant and bar I want to open. Then I will describe the economic and competitive environment, SWOT analysis and business plan of my restaurant.
Keywords: restaurant; enterpreneurship; business plan

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Business Administration
Department: Department of strategy

Information on submission and defense

Date of assignment: 17. 10. 2016
Date of submission: 20. 9. 2017
Date of defense: 12. 10. 2017
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/59255/podrobnosti

Files for download

    Last update: