Strategic analysis of company "Kulinarnaya lavka bratev Karavaevykh"

Thesis title: Strategicheskiy analiz companii Kulinarnaya lavka bratiev Karavaevih
Author: Nazarova, Daria
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Tyll, Ladislav
Opponents: Velinov, Emil
Thesis language: Русский
Abstract:
Predmetom bakalavrskoj raboty yavlyaetsya organizaciya «Kulinarnaya lavka brat'ev Karavaevyh». Cel'yu raboty yavlyaetsya provedenie strategicheskogo analiza hozyajstvennoj deyatel'nosti kompanii, ocenka ehffektivnosti tekushchej strategii i razrabotka rekomendacij i predlozhenij dlya izmeneniya strategii razvitiya kompanii,zaregistrirovannoj na territorii RF v kachestve individual'nogo predprinimatelya - IP Solov'yova Viktoriya Nikolaevna. Potrebitelyu issleduemaya kompaniya izvestna pod brendom «Kulinarnaya lavka brat'ev Karavaevyh». Ona predstavlyaet soboj set' restoranov gotovoj produkcii, prodayushchejsya po vesu.Bakalavrskaya rabota byla na dve osnovnye chasti. V pervoj chasti rabotyraskryt smysl osnovnyh ponyatij, otnosyashchihsya k sfere strategicheskogo analiza, raskryta sushchnost' i mekhanizmy osnovnyh metodov strategicheskogo analiza. Vtoraya chast' harakterizuet kompaniyu i ee hozyajstvennuyu deyatel'nost', opisyvaet ee finansovoe sostoyanie. Takzhe vo vtoroj chasti proveden detal'nyj strategicheskij analiz organizaciya«Kulinarnaya lavka brat'ev Karavaevyh»na osnove metodov i instrumentov, izuchennyh v teoreticheskoj chasti raboty.
Keywords: restorsnniy bisness; Strategicheskiy analiz; Kulinarnaya lavka bratiev Karavaevih
Thesis title: Strategická analýza podniku Culinary ukládat Karavaevs bratři
Author: Nazarova, Daria
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Tyll, Ladislav
Opponents: Velinov, Emil
Thesis language: Русский
Abstract:
Předmětem bakalářské práce je organizace Culinary ukládání Karavaevs bratři. Cílem je provést strategickou analýzu obchodních aktivit společnosti, vyhodnocení účinnosti současných politik a vytvořit doporučení a návrhy ke změně rozvojové strategie společnosti, registrované na území Ruské federace jako samostatný podnikatel - SP Solovova Viktoriya Nikolaevna. Spotřebitelský průzkum společnosti je známá pod názvem „kulinářská ukládat Karavaevs bratři.“ Jedná se o řetězec restaurací hotových výrobků prodávaných hmot. Bakalářská práce má dvě hlavní části. V první části rabotyraskryt významu základních pojmů vztahujících se k oblasti strategické analýzy, odhaluje podstatu a mechanismy hlavních metod strategické analýzy. Druhá část popisuje společnost a její podnikání, popisuje její finanční situaci. Také ve druhé části, detailní strategická analýza organizace, Cook bratrů Karavaevs obchod na základě metod a nástrojů získaných v teoretické části práce.
Keywords: strategická analýza; Kulinarske obchod Karavaevs bratři; restaurace podnikání
Thesis title: Strategic analysis of company "Kulinarnaya lavka bratev Karavaevykh"
Author: Nazarova, Daria
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Tyll, Ladislav
Opponents: Velinov, Emil
Thesis language: Русский
Abstract:
The subject of the bachelor's work is the organization Culinary Shop of the Karavaev brothers. The purpose of the work is to conduct a strategic analysis of the company's economic activities, evaluate the effectiveness of the current strategy and develop recommendations and proposals for changing the development strategy of the company registered in the territory of the Russian Federation as an individual entrepreneur - IP Solovyova Viktoriya Nikolaevna. The researched company is known to the consumer under the brand Culinary shop of the brothers Karavaevs. It is a network of restaurants of finished products sold by weight.Bachelor's work was in two main parts. In the first part of the work, the meaning of the basic concepts related to the sphere of strategic analysis is disclosed, the essence and mechanisms of the main methods of strategic analysis are revealed. The second part describes the company and its economic activities, describes its financial status. Also in the second part of the detailed strategic analysis of the organization Culinary Shop Brothers Karavaevs based on the methods and tools studied in the theoretical part of the work.
Keywords: restaurant business; Culinary shop of the brothers Karavaevs; strategic analysis

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Ekonomika predprijatija i menedžment
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Business Administration
Department: Department of strategy

Information on submission and defense

Date of assignment: 26. 2. 2017
Date of submission: 15. 5. 2017
Date of defense: 16. 9. 2017
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/61034/podrobnosti

Files for download

    Last update: