Project of a restaurant's marketing communication
Thesis title: | Projekt marketingové komunikace restauračního zařízení |
---|---|
Author: | Buchbauer, Václav |
Thesis type: | Diplomová práce |
Supervisor: | Surynek, Alois |
Opponents: | Kašparová, Eva |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací restaurace Kamera, která se nachází na pražském sídlišti Barrandov. Na základě analýzy stávající komunikace restauračního zařízení je navržen projekt na její zdokonalení. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy, jako jsou marketing, marketingový mix, SWOT analýza, marketingová komunikace či marketingový výzkum. V praktické části práce je představena restaurace Kamera, je zhodnocena její aktuální situace a zanalyzována její dosavadní marketingová komunikace.
Cílem diplomové práce je na základě zhodnocení aktuální komunikace a marketingového průzkumu, provedeného formou dotazníkového šetření, rozhovoru a pozorování, vytvořit projekt marketingové komunikace pražského restauračního zařízení, který by měl vést ke zlepšení komunikace s aktuálními i potenciálními zákazníky restaurace do následujících období. |
Keywords: | marketingová komunikace; marketingový plán; marketingový mix |
Thesis title: | Project of a restaurant's marketing communication |
---|---|
Author: | Buchbauer, Václav |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Surynek, Alois |
Opponents: | Kašparová, Eva |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | The diploma thesis discusses a marketing communication of the restaurant "Kamera", located in Prague's district of Barrandov. Based on a thorough analysis of the current marketing communication, a new project of its improvement is proposed. The theoretical part defines the groundwork with basic terms as marketing, marketing mix, SWOT analysis, marketing communication, or marketing research. The practical part introduces the restaurant Kamera, describes the current situation and analyses its present communication.
The goal of this thesis is to establish a solid analysis of a current marketing communication of a Prague's restaurant, based on a survey, observation, and interviews, and subsequently, propose a new project for improvement of said restaurant's marketing communication with both current and prospective customers. |
Keywords: | marketing plan; marketing communication; marketing mix |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Magisterský studijní program |
Assigned degree: | Ing. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Managerial Psychology and Sociology |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 26. 5. 2016 |
---|---|
Date of submission: | 23. 12. 2016 |
Date of defense: | 5. 6. 2017 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/57821/podrobnosti |