Business plan for opening the bistro
Thesis title: | Podnikatelský plán na otevření bistra |
---|---|
Author: | Králová, Michaela |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Zadražilová, Dana |
Opponents: | Zadražil, Václav |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Cílem této bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu. Na základě zpracovaných dat je vyhodnocena reálnost předmětného záměru. Následně bude podnikatelský plán využit v začátcích podnikání. Práce je vypracována ve dvou částech – teoretické a praktické. V teoretické části jsou zachyceny důležité informace k vytvoření podnikatelského plánu, které jsou následně aplikované v praktické části na konkrétním podnikatelském záměru. |
Keywords: | Bistro; Analýza; Individuální podnikatel; Podnikatelský plán |
Thesis title: | Business plan for opening the bistro |
---|---|
Author: | Králová, Michaela |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Zadražilová, Dana |
Opponents: | Zadražil, Václav |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | The aim of the bachelor thesis is to prepare the business plan. Base on the compiled data there is the evaluation of project reality. Than the business plan will be used for the beginning of business. The thesis is written in two main parts – theoretical and practical. In the theoretical part there are necessary information how to create the business plan which are applied in the practical part in the particular business plan. |
Keywords: | Analysis; Entrepreneur; Business plan; Bistro |
Information about study
Study programme: | Mezinárodní ekonomické vztahy/Manažer obchodu |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of International Relations |
Department: | Department of Retailing and Commercial Communications |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 16. 9. 2016 |
---|---|
Date of submission: | 24. 4. 2018 |
Date of defense: | 6. 6. 2018 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/58419/podrobnosti |