Business plan of “Sweet world” cafe
Thesis title: | Business plan of “Sweet world” cafe |
---|---|
Author: | Shumilova, Polina |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Mareš, Jan |
Opponents: | Dvouletý, Ondřej |
Thesis language: | English |
Abstract: | The bachelor’s thesis aims to create a comprehensive business plan for the new café “Sweet world”, which specialises in making and selling traditional desserts originated in different countries. The purpose is to create a precise description of the business and conduct a proper analysis of the Czech market, to make business plan feasible. A theoretical part of the thesis directed to definitions of what business is and how to make a business successful. This part also reveals business-planning theory and explains the importance of the business plan and its usability.Analytical part is all about creating the business plan itself. It consists of a description of the company and products, various analysis of restaurant business in the Czech Republic, and different issues that company could face. It also includes the creation of robust marketing plan and realistic financial plan. |
Keywords: | Business plan; Cafe ; Marketing plan; Financial plan |
Thesis title: | Podnikatelský plán na založení kavárny "Sweet World" |
---|---|
Author: | Shumilova, Polina |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Mareš, Jan |
Opponents: | Dvouletý, Ondřej |
Thesis language: | English |
Abstract: | Cílem bakalářské práce je vytvořit komplexní podnikatelský plán pro novou kavárnu "Sweet world", která se specializuje na výrobu a prodej tradičních dezertů pocházejících z různých zemí. Cílem je vytvořit přesný popis podnikání a provést řádnou analýzu českého trhu, aby byl podnikatelský plán proveditelný.Teoretická část práce směřuje k definici toho, co je podnikání a jak úspěšně podnikat. Tato část také odhaluje teorii podnikového plánování a vysvětluje důležitost podnikatelského plánu a jeho použitelnost.Analytická část je o vytváření samotného podnikatelského plánu. Skládá se z popisu společnosti a produktů, různé analýzy podnikání v restauracích v České republice a různých otázek, které by společnost mohla čelit. Zahrnuje také vytvoření robustního marketingového plánu a realistického finančního plánu. |
Keywords: | Kavárna; Podnikatelský plán; Finanční plán; Marketingový plán |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Corporate Finance and Management |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Entrepreneurship |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 8. 2. 2018 |
---|---|
Date of submission: | 14. 5. 2018 |
Date of defense: | 19. 6. 2018 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/64713/podrobnosti |