Satisfaction of customers in restaurant services
Thesis title: | Spokojenost zákazníků v restauračních službách |
---|---|
Author: | Solnařová, Iva |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Musil, Martin |
Opponents: | Gunina, Daria |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Tato bakalářská práce se zabývá problematikou průzkumu spokojenosti zákazníků se službami restaurace Wine Food Market Praha Smíchov. Hlavním cílem práce je zjistit spokojenost zákazníků s poskytovanými službami v restauraci Wine Food. Dále analyzovat názory zákazníků a odhalit případné nedostatky, na jejichž řešení by se měla restaurace zaměřit, aby zvýšila kvalitu služeb a tím i spokojenost zá-kazníků. K získání informací od respondentů byl použit vlastní kvantitativní vý-zkum ve formě elektronického dotazování. Také došlo k neformálním rozhovorům se zaměstnanci a vedením restaurace. Na základě průzkumu bylo zjištěno, že zá-kazníci restaurace jsou se službami spokojeni, i když vnímají jisté výkyvy kvality. Z otevřených otázek vyplynulo několik problematických oblastí, na které by se ve-dení restaurace mělo zaměřit, aby lépe uspokojilo očekávání zákazníků. |
Keywords: | marketingový výzkum; spokojenost zákazníků; stravovací zařízení; dotazník |
Thesis title: | Satisfaction of customers in restaurant services |
---|---|
Author: | Solnařová, Iva |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Musil, Martin |
Opponents: | Gunina, Daria |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | This bachelor thesis is focused on a customer satisfaction with the services of restaurant Wine Food Market Praha Smíchov. The main goal of the thesis is to find out if the customers are satisfied with the services provided in Wine Food restaurant. Further analyze customers' opinions and identify possible weak points that the restaurant should focus on in order to improve the quality of services and thus the satisfaction of customers. In order to obtain information from the respondents, own quantitative research in the form of electronic questioning was used. There were also informal conversations with staff and restaurant management. Based on the survey, it was found out that customers are satisfied with the service, even though they perceive certain fluctuations in quality. The open questions have revealed several problematic areas on which the restaurant should focus to better meet customer expectations. |
Keywords: | marketing research; customer satisfaction; catering facilities; questionnaire |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Management |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Management |
Department: | Department of Management |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 17. 4. 2017 |
---|---|
Date of submission: | 28. 6. 2018 |
Date of defense: | 7. 9. 2018 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/64458/podrobnosti |