Business plan
Thesis title: | Podnikatelský plán |
---|---|
Author: | Celerinová, Eva |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Krause, Josef |
Opponents: | Kubíčková, Klára |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení kavárny, která se specializuje na výrobu ovesných kaší. Sestavení podnikatelského plánu by mělo ukázat proveditelnost a reálnost podnikatelského záměru. Tato práce se skládá z teoretické části, která se věnuje popisu sestavení podnikatelského plánu a popisu jednotlivých částí plánu. Praktická část je pak už samotným vypracováním podnikatelského plánu pro podnik „one more cup“, které je odvozeno od teoretické části. V praktické části je rozebráno okolí podniku, popis marketingová strategie a provozních činností podniku, vymezení rizik podnikání a projektový plán, a nakonec finanční plán s předpokladem vývoje hospodaření podniku v prvních 5 letech. |
Keywords: | podnikání; podnik; kavárna; káva; podnikatelský plán; ovesná kaše; ovesné vločky; zdravé stravování; zdravý životní styl |
Thesis title: | Business plan |
---|---|
Author: | Celerinová, Eva |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Krause, Josef |
Opponents: | Kubíčková, Klára |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | The aim of the thesis is to create a business plan for a newly established cafe that produces its own porridges as elaboration of the business plan should prove the feasibility of the business idea. The thesis consists of theoretical part that describes both business plan creation and its individual parts. In relation to the theoretical part, the second practical part of the thesis strives to create a specific business plan for a cafe called "one more cup". This part also covers an analysis of the environment surrounding the business, a description of the marketing strategy, description of the operation of the business, business risks identification, project roadmap and also financial plan including economy projection of the cafe in the first 5 years of the business. |
Keywords: | business; cafe; coffee; business plan; oatmeal; healthy eating; healthy lifestyle |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of strategy |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 22. 9. 2016 |
---|---|
Date of submission: | 16. 9. 2018 |
Date of defense: | 24. 10. 2018 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/58673/podrobnosti |