Importance of the National Gastronomy in Tourist Trade in Czech Republic

Thesis title: Význam národní gastronomie v cestovním ruchu České republiky
Author: Kostková, Hana
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Mlejnková, Lena
Opponents: -
Thesis language: Česky
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá českou gastronomií jako celku, její historií a současnými i budoucími trendy moderní české kuchyně. Kromě toho je zde i kapitola uvádějící ekonomické charakteristiky stravovacích a ubytovacích služeb. Součástí je i rozhovor s Jiřím Králem, šéfkuchařem Francouzské a Plzeňské restaurace Obecního domu v Praze a kapitánem českého reprezentačního týmu kuchařů a cukrářů. Cílem práce bylo analyzovat, jaký význam má pro český příjezdový cestovní ruch úroveň poskytovaných gastronomických služeb. Analýza byla provedena na základě přímého a nepřímého dotazníkového šetření.
Keywords: -
Thesis title: Importance of the National Gastronomy in Tourist Trade in Czech Republic
Author: Kostková, Hana
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Mlejnková, Lena
Opponents: -
Thesis language: Česky
Abstract:
Keywords: -
Thesis title: Importance of the National Gastronomy in Tourist Trade in Czech Republic
Author: Kostková, Hana
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Mlejnková, Lena
Opponents: -
Thesis language: Česky
Abstract:
Keywords: -

Information about study

Study programme: Mezinárodní ekonomické vztahy/Cestovní ruch a regionální rozvoj
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of International Relations
Department: Department of Tourism

Information on submission and defense

Date of assignment: 18. 6. 2008
Date of submission: 18. 6. 2008
Date of defense: 30. 6. 2008
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/10054/podrobnosti

Files for download

    Last update: