Business plan of Asian restaurant
Thesis title: | Podnikatelský plán asijské restaurace |
---|---|
Author: | Do Minh, Vu |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Srpová, Jitka |
Opponents: | Kűchler, Jiří |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Primárním cílem této bakalářské práce je sestavit podnikatelský plán založení asijské restaurace, která se bude nacházet ve městě Františkovy Lázně. Následně pak vyhodnotit, zda je možné tento podnikatelský záměr, za podmínek uvedených v podnikatelském plánu, realizovat. Dalším cílem je pak nalézt odpovědi na výzkumné otázky, které jsou formulovány v úvodu. Celková práce je standardně rozdělena na dvě části, a to na teoretickou a praktickou. Teoretická obsahuje základní informace o podnikání a obecný popis vybrané struktury podnikatelského plánu. Praktická je pak aplikací vybrané struktury podnikatelského plánu na konkrétní podnikatelský záměr. V závěru bakalářské práce budou nalezeny odpovědi na výzkumné otázky a vyhodnoceno, zda je tento podnikatelský záměr proveditelný. |
Keywords: | podnikatelský záměr; Podnikatelský plán; asijská restaurace; asijská kuchyně; lázeňské město |
Thesis title: | Business plan of Asian restaurant |
---|---|
Author: | Do Minh, Vu |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Srpová, Jitka |
Opponents: | Kűchler, Jiří |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | The primary goal of this bachelor thesis is to draw up a business plan for establishing an Asian restaurant, which will be located in Františkovy Lázně. Subsequently, to evaluate whether it is possible to implement this business intention, under the conditions specified in the business plan. Another goal is to find answers to research questions that are formulated in the introduction. The thesis is standardly divided into two parts, the theoretical part and the practical part. The theoretical part contains basic information about business and general description of selected business plan structure. The practical part is the application of the selected business plan structure to a specific business intention. The conclusion of the bachelor thesis, contains answers to research questions and evaluation of whether this business plan will be feasible. |
Keywords: | Business Plan; Asian Restaurant; Asian Cuisine; Business Intention; Spa Town |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Entrepreneurship |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 14. 1. 2019 |
---|---|
Date of submission: | 10. 5. 2019 |
Date of defense: | 10. 6. 2019 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/68272/podrobnosti |