Specifics of management small and medium entreprises in bakery industry

Thesis title: Specifika managementu malých a středních podniků v pekárenském průmyslu
Author: Ďurišová, Lucie
Thesis type: Diplomová práce
Supervisor: Svobodová, Ivana
Opponents: Týřová, Helena
Thesis language: Česky
Abstract:
Práce specifikuje přednosti a nevýhody malých a středních podniků obecně, shrnuje základní poznatky o logistice, definuje její postavení v podniku, její členění, zabývá se řízením zásob a podnikovou dopravou v obecné rovině. Praktická část hodnotí nákupní logistiku v konkrétní průmyslové pekárně, především řízení zásob včetně hodnocení dodavatelů, a dále obchodní logistiku, především podnikovou dopravu, a navrhuje kroky vedoucí k optimalizace popsaných procesů.
Keywords: Logistika; Malé a střední podniky; Řízení zásob
Thesis title: Specifics of management small and medium entreprises in bakery industry
Author: Ďurišová, Lucie
Thesis type: Diploma thesis
Supervisor: Svobodová, Ivana
Opponents: Týřová, Helena
Thesis language: Česky
Abstract:
The thesis specifics advantages and disadvanteges of small and medium enterprises, logistic processes, stock processes of the bakery company and suggests the steps for optimalizaton of the processes.
Keywords: Stock; Logistic processes; Small and medium enterprises

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Type of study programme: Magisterský studijní program
Assigned degree: Ing.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Business Administration
Department: Department of Management

Information on submission and defense

Date of assignment: 20. 9. 2007
Date of submission: 25. 8. 2008
Date of defense: 17. 9. 2008
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/13674/podrobnosti

Files for download

    Last update: