Analysis of motivational factors of employees of cafes with speciality coffee and design of motivational strategy in the context of the COVID 19 pandemic
Thesis title: | Analýza motivačních faktorů zaměstnanců kaváren s výběrovou kávou a navržení motivační strategie v kontextu pandemie COVID 19 |
---|---|
Author: | Jáně, Šimon |
Thesis type: | Bakalářská práce |
Supervisor: | Říhová, Gabriela |
Opponents: | Šmíd, David |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Bakalářská práce pracuje s odbornými znalostmi o motivaci, pracovní motivaci, pracovní spokojenosti a fluktuaci zaměstnanců v kontextu pohostinství v době pandemie COVID 19. Práce si dává za úkol vytvoření popisu a vytvoření profilu zaměstnance kaváren s výběrovou kávou s popisem hierarchie motivačních faktorů za účelem vypracování motivační strategie pro tyto specifické zaměstnance. Dílčím cílem práce je odpovědět na otázku, jaké změny způsobila pandemie COVID 19 v této konkrétní oblasti pohostinství, které bylo pandemií kriticky zasaženo. |
Keywords: | motivační faktory; spokojenost se zaměstnáním; pandemie COVID 19; pohostinství |
Thesis title: | Analysis of motivational factors of employees of cafes with speciality coffee and design of motivational strategy in the context of the COVID 19 pandemic |
---|---|
Author: | Jáně, Šimon |
Thesis type: | Bachelor thesis |
Supervisor: | Říhová, Gabriela |
Opponents: | Šmíd, David |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | The bachelor thesis works with expert knowledge of motivation, work motivation, job satisfaction and employee turnover in the context of hospitality in the COVID 19 pandemic. The thesis aims to create a description and profile of an employee of coffee shops with selected coffee with a description of the hierarchy of motivational factors in order to develop a motivational strategy for these specific employees. The partial goal of the thesis is to answer the question of what changes were caused by the COVID 19 pandemic in this particular area of hospitality, which was critically affected by the pandemic. |
Keywords: | mativational factors; job satisfaction; COVID 19 pandemic; hospitality industry |
Information about study
Study programme: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Type of study programme: | Bakalářský studijní program |
Assigned degree: | Bc. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Personnel Management |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 24. 9. 2020 |
---|---|
Date of submission: | 12. 5. 2021 |
Date of defense: | 26. 5. 2021 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/74292/podrobnosti |