Business plan for family restaurant

Thesis title: Podnikatelský plán pro rodinnou restauraci
Author: Chen, Hao
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Krause, Josef
Opponents: Syrová, Lenka
Thesis language: Česky
Abstract:
Účelem této bakalářské práce je sestavit podnikatelský plán pro rodinnou restauraci zaměřenou na asijskou kuchyni v Praze. Cílem práce je ohodnotit životaschopnost podniku a vytvořit podnikatelský plán, který by měl pomoci majitelům restaurace získat přehled, zda je výhodné tento záměr uskutečnit. Také práce by měla prospět podnikatelům, který chtějí začít podnikat v hostinské činnosti zaměřenou na asijskou kuchyni. Celková práce je rozdělena na dvě části, teoretická a praktická. V prvním části práce se budu věnovat základními teoretickými pojmi týkající se podnikaní a struktuře podnikatelského plánu. Druhá část bude zaměřena na konkrétní podnikatelský plán rodinného restaurace KUNG FOOD podle konceptu již rozjetého restaurace v Olomouci.
Keywords: Rodinná restaurace; Asijská kuchyně; Podnikatelský plán
Thesis title: Business plan for family restaurant
Author: Chen, Hao
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Krause, Josef
Opponents: Syrová, Lenka
Thesis language: Česky
Abstract:
The purpose of this bachelor thesis is to write a business plan for a family restaurant focused on Asian cuisine in Prague. The aim of the work is to evaluate the viability of the company and create a business plan, which should help restaurant owners to get an overview of whether it is beneficial to implement this plan. The work should also benefit entrepreneurs who want to start a business in Asian cuisine. The overall work is divided into two parts, theoretical and practical. In the first part of the work I will deal with the basic theoretical concepts related to business and the structure of the business plan. The second part will focus on the specific business plan of the family restaurant KUNG FOOD according to the concept of a restaurant already working restraurant in Olomouc.
Keywords: Business plan; Family restaurant; Asian cuisine

Information about study

Study programme: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of Business Administration
Department: Department of strategy

Information on submission and defense

Date of assignment: 14. 9. 2020
Date of submission: 15. 12. 2021
Date of defense: 31. 1. 2022
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/74067/podrobnosti

Files for download

    Last update: