Digital Restaurant Management Using an ePOS System
Thesis title: | Digitální řízení restaurace pomocí pokladního systému |
---|---|
Author: | Blažková, Martina |
Thesis type: | Diplomová práce |
Supervisor: | Svobodová, Hana |
Opponents: | Baláž, Adam |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | Tato diplomová práce pojednává o digitalizaci vedení restaurace. Hlavním cílem práce je pomoci společnosti Storyous, poskytovateli pokladního systému pro restaurace, zvýšit prodejnost balíčku funkcí digitalizujících skladové hospodářství. V rámci práce byla provedena analýza konkurenčních pokladních systémů a rozsah jimi nabízených funkcí. Poté byl zjišťován přístup českých gastropodniků k digitalizaci. Dále byly vypracovány případové studie popisující výhody a přínosy využívání digitalizace v gastropodnicích. Závěrem práce je navržení zavedení služby management consultingu pro gastropodniky, pomocí kterého se nejen zvýší prodejnost balíčku funkcí skladového hospodářství, ale i úroveň manažerského vzdělání mezi vedoucími pracovníky těchto podniků. |
Keywords: | digitalizace; gastro; Pokladní systém; Storyous |
Thesis title: | Digital Restaurant Management Using an ePOS System |
---|---|
Author: | Blažková, Martina |
Thesis type: | Diploma thesis |
Supervisor: | Svobodová, Hana |
Opponents: | Baláž, Adam |
Thesis language: | Česky |
Abstract: | This thesis is about the digitalization of restaurant management. Its main aim is to help Storyous company, one of the ePOS providers for gastroservices in Czechia, to increase the marketability of a package digitizing warehouse management functions. Within the framework of the thesis, an analysis of the competing ePOS systems and the range of features they offer was made. Secondly, the approach of Czech gastroenterprises to digitalization was surveyed. Along with that, case studies describing the advantages and benefits of using digitalization in gastroenterprises were elaborated. The conclusion of the thesis is a proposal for the introduction of a management consulting service for gastropreneurs, which will not only increase the marketability of the warehouse management function package, but also the level of management education among managers of these enterprises. |
Keywords: | Storyous; ePOS; digitalisation; gastro |
Information about study
Study programme: | Management |
---|---|
Type of study programme: | Magisterský studijní program |
Assigned degree: | Ing. |
Institutions assigning academic degree: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Faculty: | Faculty of Business Administration |
Department: | Department of Management |
Information on submission and defense
Date of assignment: | 1. 3. 2022 |
---|---|
Date of submission: | 13. 12. 2022 |
Date of defense: | 26. 1. 2023 |
Identifier in the InSIS system: | https://insis.vse.cz/zp/80015/podrobnosti |