Proposal of measures to reduce food waste in the restaurant

Thesis title: Návrh opatrení na zníženie plytvania potravinami v reštaurácii
Author: Kvasnicová, Ema
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Čermáková, Elvíra
Opponents: Mokrejšová, Veronika
Thesis language: Slovensky
Abstract:
Táto bakalárska práca je zameraná na návrh opatrení na zníženie plytvania potravinami v konkrétnej reštaurácii. Cieľom práce je navrhnutie praktických návrhov a postupov na zníženie potravinového odpadu v konkrétnej reštaurácii pomocou sledovania a analýzy vyprodukovaného množstva odpadu za určité skúmané obdobie. Súčasťou bakalárskej práce je taktiež zistiť, aké veľké množstvo potravinového odpadu vzniká v danej reštaurácii, z akého dôvodu sa najviac plytvá a aký vplyv má plytvanie na financie konkrétnej reštaurácie.
Keywords: plytvanie potravinami; manažment plytvania potravinami; analýza; návrh opatrení; reštaurácia
Thesis title: Návrh opatrení na zníženie plytvania potravinami v reštaurácii
Author: Kvasnicová, Ema
Thesis type: Bakalářská práce
Supervisor: Čermáková, Elvíra
Opponents: Mokrejšová, Veronika
Thesis language: Slovensky
Abstract:
Tato bakalářská práce je zaměřena na návrh opatření na snížení plýtvání potravinami v konkrétní restauraci. Cílem práce je navržení praktických návrhů a postupů ke snížení potravinového odpadu v konkrétní restauraci pomocí sledování a analýzy vyprodukovaného množství odpadu za určité zkoumané období. Součástí bakalářské práce je také zjistit, jak velké množství potravinového odpadu vzniká v dané restauraci, z jakého důvodu se nejvíce plýtvá a jaký vliv má plýtvání na finance konkrétní restaurace.
Keywords: plýtvání potravinami; management plýtvání potravinami; návrh opatření; restaurace; analýza
Thesis title: Proposal of measures to reduce food waste in the restaurant
Author: Kvasnicová, Ema
Thesis type: Bachelor thesis
Supervisor: Čermáková, Elvíra
Opponents: Mokrejšová, Veronika
Thesis language: Slovensky
Abstract:
This bachelor's thesis focuses on the proposal of measures to reduce food waste in a specific restaurant. The goal is to propose practical measures and procedures for reducing food waste in a specific restaurant by monitoring and analyzing the amount of waste produced for a certain period. Part of the bachelor's thesis is also to find out how much food waste is generated in a given restaurant, for what reason it is wasted the most, and what impact the waste has on the finances of a particular restaurant.
Keywords: food waste; food waste management; analysis; proposal of measures; restaurant

Information about study

Study programme: Mezinárodní obchod
Type of study programme: Bakalářský studijní program
Assigned degree: Bc.
Institutions assigning academic degree: Vysoká škola ekonomická v Praze
Faculty: Faculty of International Relations
Department: Department of International Business

Information on submission and defense

Date of assignment: 30. 9. 2022
Date of submission: 23. 4. 2023
Date of defense: 31. 5. 2023
Identifier in the InSIS system: https://insis.vse.cz/zp/80868/podrobnosti

Files for download

    Last update: