Systém kritických bodů ve vybrané obchodní jednotce
Název práce: | Systém kritických bodů ve vybrané obchodní jednotce |
---|---|
Autor(ka) práce: | Feix, Michal |
Typ práce: | Bakalářská práce |
Vedoucí práce: | Janoušková, Alena |
Oponenti práce: | Chvojková, Helena |
Jazyk práce: | Česky |
Abstrakt: | Cílem metodologické části práce je vytvořit teoretický základ k pochopení významu systému kritických bodů. Úvod obsahuje popis historických okolností vzniku systému, dále jsou zmíněny právní předpisy týkající se této problematiky. Jsou popsány přínosy a vysvětlena potenciální nebezpečí hrozící z potravin, aby podtrhla význam systému kritických bodů. Praktická část je zaměřena na uplatnění tohoto systému v oblasti pultového prodeje ve vybrané obchodní jednotce a navržení možného zjednodušení celého systému v souladu se zákonnými požadavky. |
Klíčová slova: | - |
Informace o studiu
Studijní program / obor: | Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management |
---|---|
Typ studijního programu: | Bakalářský studijní program |
Přidělovaná hodnost: | Bc. |
Instituce přidělující hodnost: | Vysoká škola ekonomická v Praze |
Fakulta: | Fakulta podnikohospodářská |
Katedra: | Katedra managementu |
Informace o odevzdání a obhajobě
Datum zadání práce: | 16. 12. 2006 |
---|---|
Datum podání práce: | 16. 12. 2006 |
Datum obhajoby: | 16. 1. 2007 |
Identifikátor v systému InSIS: | https://insis.vse.cz/zp/4260/podrobnosti |