Porovnání aditivních látek coly a kofoly z hlediska platné legislativy

Název práce: Porovnání aditivních látek coly a kofoly z hlediska platné legislativy
Autor(ka) práce: Homola, Martin
Typ práce: Bakalářská práce
Vedoucí práce: Kořánová, Helena
Oponenti práce: Hůlová, Marie
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
HOMOLA, Martin. Porovnání Coca-Coly a Kofoly z hlediska aditiv. Praha: VŠE, Fakulta podnikohospodářská, Katedra managementu, 2009. 42 s. Cílem této práce je charakteristika aditiv, posouzení vlivu Coca-Coly a Kofoly na lidský organizmus, zjištění oblíbenosti těchto nápojů u běžné populace a poukázání na zdravotní rizika vyplývající z jejich časté konzumace.
Klíčová slova: Kofola; tekutiny; aditiva; zdravý životní styl; Coca-Cola
Název práce: Comparison of Coca-Cola and Kofola in term of additional substances
Autor(ka) práce: Homola, Martin
Typ práce: Bachelor thesis
Vedoucí práce: Kořánová, Helena
Oponenti práce: Hůlová, Marie
Jazyk práce: Česky
Abstrakt:
HOMOLA, Martin. Comparison of Coca-Cola and Kofola in term of additional substances. Praha: The university of economics, The faculty of business administration, The department of management, 2009. 42 s. The aim of this task is a characterization of additional substances, an examination of the influence of Coca-Cola and Kofola on human's health, a discovery of these beverages popularity and a reference on health's hazards resulting from theirs repeated consummation.
Klíčová slova: healthy lifestyle; liquids; additional substances; Kofola; Coca-Cola

Informace o studiu

Studijní program / obor: Ekonomika a management/Podniková ekonomika a management
Typ studijního programu: Bakalářský studijní program
Přidělovaná hodnost: Bc.
Instituce přidělující hodnost: Vysoká škola ekonomická v Praze
Fakulta: Fakulta podnikohospodářská
Katedra: Katedra managementu

Informace o odevzdání a obhajobě

Datum zadání práce: 17. 2. 2009
Datum podání práce: 2. 5. 2009
Datum obhajoby: 27. 5. 2009
Identifikátor v systému InSIS: https://insis.vse.cz/zp/18826/podrobnosti

Soubory ke stažení

    Poslední aktualizace: